ברדה מי זה ?

ברדה מי זה ?

מי זה אלייניב ברדה שהפכנו אותו כל כך מהר לסמל ? מי הוא אליניב ברדה ומה הוא עשה בהפועל ב"ש כדי שנהפוך אותו לסמל? סמלים בב"ש מהר מאוד מוכתרים תגידו לי ששלום אביטן היה סמל אני יגיד כן תגידו שברד היה סמל אני יגיד כן תגידו נומה סמל דוידי עד שעבר לבית"ר ב"ש היה סמל אני ימשיך להגיד לכם כן אבל ברדה ? מה הוא עשה בשנתיים האחרונות ברור שאם הוא היה שחקן זר או שחקן חיזוק כולם היו אומרים ברוך שפטרנו... קבוצות גדולות נפרדות משחקנים שגדלו אצלם גם אם הם לא משחקים טוב וגם אם חושבים שהם יהיו טובים הפועל ב"ש צריכה כסף ומיד והגיע הזמן שהאוהדים המטומטמים שלנו יבינו שאלי זינו יש רק אחד כי לא ברדה העלה את הפועל ב"ש ליגה כי לא ברדה לקח את השברים שנישארו מאותו גביע מאותה תבוסה נגד רודה ומהצורר הגדול אלי להב ימך שמו ושם זכרו אלא אלי זינו הוא בכבודו ובעצמו ועם כל הבעיות שלנו בקושי מגיעים ליציעים אולי 4000 צופים אולי... וזאת לא הפועל ב"ש האמיתית זאת שמושכת קהל כשהיא נמצאת במקום הרביעי והמכובד וצמודה לצמרת גם בלי אליניב ברדה אז חלאס להיות יפיי נפש אולי עכשיו הפועל תוכל לנשום יותר ולשתף שחקנים שבאמת כישרוניים יותר מאליניב אולי אפילו את אחיו ינון... שהוא חלוץ הרבה יותר טוב מאליניב ואת עידו בקובזה הפועל ב"ש לא נפטרה היא רק התחילה לחיות ותמיד תזכרו את זה כי נלך בגאווה עם הדגל האדום לבן כי רק ביחד נצליח להיות הקבוצה הכי טובה במדינה!!!!

knir78

New member
לגבי אלי זינו...

נכון אמנם באשמת אלי להב הפועל הייתה במצב גרועה אבל שכחת מי ניהל את הקבוצה חצי עונה ?? מי הביא מאמנים ושחקנים ברכבת אוירית? מי הביא את אליהו עופר הבונקריסט שהוריד אתכם ליגה? מי שלח על האוהדים עבריינים כדי שלא יצעקו על השחקנים וכדי לסתום את הפיות לכולם? מי עדיין מקיים ניהול שכונתי במועדון שמייצג חצי משטח המדינה בליגת העל? מי מסרב להקים קבוצת ניהול כי הוא דואג לכבוד שלו ולא לעתיד הקבוצה? מי שיחרר את יוסי בניון ועכשיו גם את "אליה"? מי ישחרר בקרוב את ינון,יפרח , עבד,בונפלד,חליבה ,אלול??? ואם אתה מדבר על אוהדים שלא באים למשחקים אז אלי זינו הוא הסיבה לכך כמו גם התשובה לשאלות ששאלתי למעלה.

blueman1

New member
מסכים איתך ברוב הדברים.

משהוא חייב להשתנות בהפועל. לא הגיוני שזינו יבקש ויבקש עזרה וברגע שיתנו לו אותה הוא לא ירצה לקבל ואז יתחיל למכור לנו את כל הגב של הקבוצה. בקשר לאוהדים שלא באים למשחקים אז באמת שאין לי תשובה לזה, אני בכל אופן בא לכל משחקי הבית ומשתדל לבוא לכל משחקי החוץ.

מוצארט

New member
ואם כבר הזכרת משחק חוץ

איזה בעסההההההההה תקעו לי שמירה ביום ראשון, ואני לא יכול להגיע ביום ראשון למשחק בי-ם!!! דיכאון עצום...

blueman1

New member
לאביר האדום ובשביל שאר חברי

הפורום. כנסו ל www.hbs.co.il ותקראו את תגובת מועדון האוהדים בעניין ברדה.

אלי זינו ....

המועדון הכי שכונתי עם הניהול הכי שכונתי ועדיין מקום רביעי... סוללת המאמנים שעברו בב"ש... זה הכל בגלל שהוא רצה שהפועל תעלה ליגה אחרי שהיא ירדה ותאמין לי שאלי זינו אולי חלק מהאשמה שבאר שבע ירדה אבל הוא הגיע שהיא היתה גוססת ותראו איפה אנחנו היום כל מה שהאוהדים מחפשים זה מישהו להיתפס עליו... עדיף שברדה יעזוב עדיף מבחינה כלכלית ועדיף מבחינה של כל דבר אחר אני הולך לכל המשחקים כשמתאפשר לי כי אני בצבא אבל... כואב לי לראות איך אליניב הוא הסמל הרי עד שאופיר חיים לא הגיע באר שבע היתה מקום לפני אחרון ... מי החזיר לנו את הכבוד בדרבי עם צמד ? אליניב ברדה? לא ולא . אופיר חיים שקן שמוכן לוותר על הרבה בשביל להיות בהפועל בניגוד לברדה שכבר כשעלינו ליגה הוא דאג רק למשכורת שלו אז הוא בא לשבת ליד ההאוהדים באיזה משחק שהוא לא שיחק יופי טופי האליל שלנו בא לשבת איתנו בטריבונה בחייכם תפתחו את העניים יש בערך עוד 10 שחקנים יותר כישרוניים מברדה בהרכב ובספסל כולל את אחיו הקטן ינון אז אולי עכשיו שיתפנה מקום בספסל לצד אמרי אבוטבול אולי הוא יתמלא ביוסי בניון הבא... זה שמועדון האוהדים המצחיק שייש להפועל יחליט שהוא יוסי הבא מעניין מי זה יהיה אולי אפילו הם יעשו פוסטר של האפסנאי בשאיפה שזינו לא יעיב גם אותו למכב חיפה

למעלה