ברודווי פינת פרישמן - רוצו אוצו לראות!

Mimi Marquez

New member
ברודווי פינת פרישמן - רוצו אוצו לראות!

הפקה מקסימה,מקסימה,מקסימה. הכתיבה גאונית[דניאל אפרת],הבימוי מצוין[גלעד קמחי]וכל צוות השחקנים פשוט מדהימים,גם לבד וגם ביחד כקבוצה[רויטל זלצמן,הילה זיתון,דקלה הדר,דניאל אפרת,שחר ישי ויוסי טולדו] בקיצור,מומלץ בחום.

Devon17

New member
ברודווי פינת פרישמן... כמה שאלות

1. אני יודעת שהייתה כתבה בערוץ 10 על המחזמר, מישהו יכול לעזור לי להשיג לינק עם קישור לכתבה? חיפשתי אותו ממש ממש הרבה זמן ואני לא יודעת ממש איך להשיג אותו... 2. מישהו יודע אולי אם יש קטעי וידאו מהמחזמר באינטרנט? יש את 'אתר מחזות הזמר הישראלי' אבל אין שם כלום על המחזמר הזה.. :&#39
3. אם יש למישהו עוד קטעים/כתבות עם השחקנים מההצגה או על ההצגה עצמה - אני הכי אשמח בעולם שתוכלו להעלות לי לכאן.. תודה רבה רבה מראש!!!!!!! באמת!! :) :)

והנה ביקורת...

תשובות - 1. הלינק של חדשות 10 משתנה כל הזמן לאייטמים של אותו היום, אם לא ראית את זה ביום שזה שודר, פספסת.... 2. יש אייטם מצולם ב"וואלה" בכתבה על הזוכים בפסטיבל. בשלב הזה לא תמצאי הרבה מידע באתרי מיוזיקלס, קודם כל כי המופע הוא מחווה למחזות זמר ולא נחשב מחזמר בפני עצמו, שנית כי ההצגה חדשה דנדשה עלתה רק החודש ורוב האתרים עוד לא התעדכנו, אבל זה ישתנה בקרוב... 3. את כל מה שקיים כרגע תוכלי למצוא בקלות אם תקלידי את שם המופע בגוגל.

Devon17

New member
תודה רבה!! :)

זה מחזמר מדהים, ראיתי ואהבתי כ"כ!! הצלחתי דווקא למצוא את הכתבה בערוץ 10 (אתמול בלילה) *למי שרוצה פשוט להכנס לתאריך ה3.9 ל'מהדורה המרכזית' ב5 דקות האחרונות שלה. חוץ מפאשלה קטנה בשם ההצגה, זו כתבה מצויינת!!!! תודה רבה על הכתבה שהוספת כאן.. ומצאתי עוד כתבות רבות וטובות

למעלה