ברוזה בפסטיבל מחולות כרמיאל

betti10

New member
ברוזה בפסטיבל מחולות כרמיאל

מחר התמונות + קטע וידאו (מקווה שיצא טוב)

glitter8

New member
הי בתי, כיף לראותך גם פה../images/Emo13.gif

מחכים בקוצר רוח ךתמונות (ולוידאו כמובן!)

betti10

New member
ענבל...הנמה התמונות + התירוצים

ככה: רק שתבינו שעשיתי את מירב המאמצים להתקרב לבמה ועוד הזיזו אותי כך שזה בסוף מה שיצא... לא משהו אבל זה מה יש. באשר לוידאו... אני מנסה להעלות אותו אבל עדיין מנסה להעלות כי זה כבד. גם אני שונאת לראות קטעי וידאו שהם חתוכים בלי התחלה או בלי סוף אבל מה אני אעשה בדיוק שהלכתי אחורה אז הם התחילו את השיר "מתחת לשמיים" אז פספסתי טיפה את ההתחלה וגם ממש איזה 2 שניות מהסוף. סורי... וכנראה שיהיה קצת רעש כי בכל זאת זאת מצלמה דיגיטלית ולא וידאו אז כנראה שהווליום היה טיפה חזק למצלמה. חוצמזה היה אחלה, דיויד תותח... באיזשהו שלב סאבלימינל שאל אותו מה אתה יושב? אז תוך כדי נגינה הוא קם והעיף את הכסא עם הרגל... היו קטעים מצחיקים אבל רק חבל שהיה שם רק בשביל איזה 2-3 שירים והלך. אם את רוצה בכל זאת אז אשלח לך במסנג'ר או משהו... :)

betti10

New member
מנסה להעלות את הוידאו

רק קחו בחשבון שהקובץ המקורי גדול והמרתי אותו לכן האכות תהיה טיפה ירודה. מקווה שיעלה...

glitter8

New member
אחלה תמונות! תודה../images/Emo13.gif

מחכים לוידאו... לא נוותר לך
איזה שירים הם שרו?

betti10

New member
ברוזה לא שר הרבה..הוא

שר יחד עם סאבלימינל את "מתחת לשמיים" גירסה יפה שזה מה שצילמתי בוידאו. והם שרו איזה שיר משותף והוא ניגן... סה"כ איזה 2-3 שירים אבל היה יפה... חשבתי שפיפסתי אותו כי זה התחיל ב-9 וחצי והגעתי לשם ב 10 ורבע משהו כזה...למזלי עדיין לא עלה... אבל קטעים איתו, הוא תותחחחחחחחחח!!!

handlessman

New member
תגידי לי מה הגודל של הקובץ...

ואני אוכל לתת לך קישור לאתר שתוכלי להעלות בו אפילו באיכות המקורית, ואז לשים פה קישור.

betti10

New member
ניסיתי כל אתר :(

המקורי הוא AVI לכן זה גם גדול ...140+mb השני 14+ MB (זה שהמרתי) ועדיין שניהם לא עולים.. איף!!!

למעלה