ברוחו של "סיריוס 1"..

Swicca

New member
ברוחו של "סיריוס 1"..

חיפשתי מתוך שיעמום באמצע הלילה.. על נס לעומת כישוף. אחד הקישורים שמצאתי: http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=3500 אין לי שום מחשבות לגבי זה.. חוץ מכמובן זכרונות לא נעימים מדת :S קריאה משעשעת. גורמת לגיחוך קל פה ושם.

untitled1

New member
לי יש מחשבה לגבי זה

אתה יכול להבדיל בין נס לכישוף רק אם אתה מבדיל בין אדם לאלוהים. מכשפה שרואה את חייה כקדושים, לא תבדיל בינהם ככל הנראה. סגפנים דתיים שרואים את עצמם באור נחות ביחס לאלוהים - כן. בקשר לדעתי האישית - בכל אדם יש מן האלוהי, ובו בעת יש משהו שמפריד אותו מהאלוהי (האגו). בני אדם הם הרמונים ודיסהרמונים בתורם.

סיריוס1

New member
כאשר מגיעים לעוצמה הגבוהה ביותר...

...ביצירת מציאות, מגיעים להיות בדרגת "אל", אולם אז לכל אל יש אל שמעליו כדי לנצח אלים מתחרים או יריבים, קוראים לאל של האל: האל העליון. עכשיו, בני אדם שנלחמים זה בזה חוברים לאלים חזקים כדי שיגן עליהם וילמדו אותם מאגיה עוצמתית במיוחד, אז אלו שרוצים לשרוד בעולם חייבים לפנות לאל של האל הוא האל העליון שאין מעליו עוד אלים...זהו אלוהי ישראל. בלעדיו, המכשפים של ימי קדם היו מחסלים את אבות ישראל... לכן גם היום, כל מכשף שמגיע לדרגה גבוהה במיוחד מגיע למבוי סתום מול האל העליון שמגן על אלו שאינם יכולים על אותו מכשף עוצמתי שיכול לשלוט בקלות על העולם. לדוגמא מאג שמגיע לדרגת "משיח" הוא המכשף הכי עוצמתי בעולם ולמעשה בדרגת "אל", אולם יריביו ינצחו אותו אם יצליחו "לקנות" את האל של אותו אל קרי האל העליון שאין עוד אל מעליו. לכן אברהם אבינו קרא לו "קונה כל" כאשר היה צריך להילחם נגד מכשפים אדירי עוצמה ( ברוני התוהו המוחלט ) שנקראו: ארליך, בליעל וכו'. האל העליון קנה כל מה שאברהם אבינו הציע כדי שיגן עליו מפני אותם אלים אדירי עוצמה שהיו למעשה מכשפים שהגיעו לדרגות הכי גבוהות שהתוהו מאפשר, קרי הגיעו לדרגת "אל".

gwizard

New member
בלה בלה בלה פטפוט שמיטפוט

רגע, אז אתה בעצם פאגאני ?

סיריוס1

New member
אחרי שתהיה חזק מאוד...

...תתחיל להילחם על קיומך, ואז תבין את הבלה בלה בלה...

neophile

New member
אני לא יכול שלא לחשוב על אמבר

של רוג'ר זילזאני כשאני קורא את ההודעות שלך, מכיר?

neophile

New member
תיארתי לעצמי ../images/Emo13.gif

אני חושב שכל מאג מתחיל צריך לשים את סאגת אמבר בראש רשימת הקריאה שלו .

neophile

New member
באופן אישי

רק בפעם השנייה שקראתי את הסאגה התחלתי להעריך אותה , בפעם הראשונה זה לא היה כלכך ברור .

InvisibleBeast

New member
דעתי על הנכתב

בלי לזלזל באמונות שלך, אני חושב שאתה מקפיץ פה היררכיות קצת בלי קשר. זאת המצאה שלך או שאתה מסתמך על משהו? ממה שידוע לי, היחסים פה הם הרבה יותר מורכבים ממה שאתה מתאר או מתאר לעצמך. ורוב הסיכויים שאתה פשוט אוכל סרטים. בכל מקרה, כל אחד והאמונות שלו, תמסור ד"ש לירוקים מסיריוס.

סיריוס1

New member
כמו הגדולים כך הקטנים. ההתסמכות היא מהנסיון..

...של הרבה מאוד גלגולים קדומים בהרבה עולמות... בסופו של דבר יש מערכת יחסים עם כל מיני אלים שונים ומשונים... ( תופעת לוואי של התפתחות רוחנית במשך שנים: נזכרים בכל מיני זהויות וגלגולים קודמים, אולם תמיד ניתן לטעון להגנתנו שזה דמיון פורה ובסיס לכתיבת ספר פנטזיה או תסריט לסרט מדע בדיוני...) מה שמעניין הוא שהתעלמות מישויות-על היא סוג של הגנה על השפיות הראשונית לפני שיש התפתחות רוחנית לעבר שפיות יותר מתקדמת...

למעלה