ברוח הדכדוך הקל שתקף אותי...

swguy

New member
ברוח הדכדוך הקל שתקף אותי...

עכשיו נגמר התואר והגיע הזמן לעבוד. רק שזה מאוד מאוד מייאש. נראה ונשמע שאין כמעט עבודות, באלו שיש המעסיק יודע שאתה "חייב" עבודה במקצוע והתנאים בהתאם (שכר גלובלי לחצי משרה ובפועל עובדים כמעט במשרה מלאה וכד')... תגידו, עו"סים ותיקים, גלו לי את הסוד אנא, איך חיים, שוכרים דירה, משלמים חשבונות עם 2500-3000 ש"ח? יש מקומות שמשלמים יותר? אני מתחיל להיות מאוד ממורמר ממה שאני מתחיל לגלות...

swguy

New member
את יודעת, מדחיקים...

יודעים על זה אבל מדחיקים ומשכנעים את עצמנו ש"יהיה בסדר"... אבל כשרוצים כבר לשכור דירה ולהתחיל בחיים ורואים כמה זה קשה נוחץ איזה בום כזה... אני תמיד האמנתי שנכון שיש מעט עבודה אבל כשאני אגיע לראיון יש לי סיכויים טובים כי אני יודע לדבר וכנראה שיש לי את "זה"... העניין הוא שבכלל אין מודעות וזה אפילו לא ממש מגיע לידי ראיונות כרגע...

פודה

New member
זה לא לגמרי נכון

אמרתי לך כבר, זה יגיע, אתה תמצא את העבודה המתאימה לך, בינתיים תעשה דברים זמניים (כל עבודה שהיא בשביל להתפרנס) וגם תחתום בלשכה, יש שם יחסית הרבה משרות לעבודה סוציאלית, אני יודעת שאין הרבה מודעות אבל יש! ויש דרישה לעובדים סוציאליים. לפעמים צריך להתפשר וללכת לעבוד רחוק מהבית וכל מני, כבר מישהי פה כתבה ובצדק, תעשה מיפוי של כל המקומות הרלונטים ושלח קורות חיים, זה הענף להסתמך על טוב ליבם של אנשים ולא רק על מזל...בהצלחה (אני מתחילה לעבוד או טו טו..)

swguy

New member
תודה תודה:), אני צריך ת'עידוד הזה..

אני מוכן בהחלט להתפשר הרבה, גיאוגרפית ובכללל. אבל אני לא מוכן שינצלו אותי - לקבל חצי משכורת (חצי משרה כביכול) על עבודה קשה דה-פקטו במשרה מלאה או כמעט מלאה... כבר שלחתי את לחמי (עשרות פקסים) לכל דיכפין רלוונטי. כעת אני ממתין:) מקווה שיהיה בסדר כי אני חייב להתפרנס ולא בא לי עוד לחיות כמו סטודנט תפרן... אם אני לא אצליח לחיות כמו בן אדם עם זה (לפחות משכורת של 4000) אני לא אשאר במקצוע. ואני רוצה להיות עו"ס.

נסה גם בלוח מודעות בבי"ס לע"ס

באת"א, יש שם הרבה מודעות דרושים לעובדים סוציאלים.

swguy

New member
דווקא הייתי שם בשבוע שעבר

וגם בבי"ס לע"ס בבר-אילן ולא ראיתי הרבה מודעות רלוונטיות... כנראה שזה עניין של תקופות...

למעלה