ברוח הזמן...

ברוח הזמן...

שמתי לב שכמה וכמה אנשים הצטרפו לפורום הזה בזמן האחרון... אז גם אני החלטתי לעשות סוויץ', להפוך את ה-Off ל-On ולהפסיק להיות פסיבי ולהיות - אקטיבי. אחרי שדיברתי כ"כ הרבה, אני אציג את עצמי, אני נטע, בן 13 (עוד מעט) חולללללה על מוניקה סקס, ולמרות שכולם כבר חושבים שהשירים הישנים שלהם מאוסים הם לא ימאסו עלי, ואני חייב לציין שגם השירים החדשים מצויינים, טוב די לזיין את השכל, או כמו שסאבלימינל (המגניב) והצל (הקול) אומרים, די פאקינג לזיין בפאקינג שכל. שיהיה לכולם יום נחמד, ולילה מלא פאקינג חלומות...

ברוך הבא נטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נעים מאוד
אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרפף אלינו\ ועוד יותר מאודמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישאר איתנו ותרשום כאן בתדירות גבוהה יותר
אז אתה מוזמן לעיין לך ברחבי הפורום : גלריות, סקרים, מאמרים וכו'..., להשתתף בדברים השונים, להגיב לשרשורים וכו'.... אשמח מאוד לראותך ה-ר-ב-ה
והכי הכי הכי הכי חשוב|
!|
תהנה אחי
חן הוכמן איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

Rain Star

New member
ברוך הבא! ../images/Emo41.gif

נעים מאוד! אני מרון וחן כל הזמן מעתיק ממני טקסטים. אז....אני מאוד שמח שהחלטת שהצטרפת אלינו ומקווה שתרשום בתדירות גבוה. אתה מוזמן לשוטט בפורום בגלריות במאמרים וכו'. אתה גם מוזמן לקנות לי כרטיסים להופעות
(סתם, הייתי חייב להוכיח שאני יותר מקורי מחן....) ו.....זהו.

Just Adi

New member
שלווום :) ../images/Emo80.gif

אני מבינה על מה אתה מדבר בקשר לפסיבי, יש אינספור פורומים שגם אני פסיבית בהם, אבל את מוניקה אני לוקחת רצינייי אז אני כותבת רציני :)

למעלה