ברוח החג- מוצרי חלב
בוקר טוב חברים, אז ברוח חג שבועות שמגיע אלינו (לטובה כמובן), אני חוזרת לדיון על מוצרי חלב. אני באופן אישי לא הרוסה על מוצרי חלב מכל מיני סיבות, למרות שאתם יודעים- מילקי זה מוצר גאוני, יש גבינות טעימות ברמות קיצוניות, ומה לעשות- דגני בוקר עם חלב זו אחת ההמצאות הגאוניות של האדם.
אבל אני מודה שבבית שלי המינונים של מוצרי חלב מוגבל, לא רק מסיבות ליחה אלא גם מסיבות של ספיגת סידן שנתונה בספק גדול (כי אם יש במוצרי חלב שלנו כל כך הרבה סידן, איך זה שיש לנו בארץ כל כך הרבה אנשים עם אוסטיאופרוזיס? ואיך זה שביפן, שיש מעט מאוד מוצרי חלב במטבח, זו מחלה נשכחת כמעט?), וגם הסיפור של הזרחן ששוכחים לספר לנו עליו.... אז מה אתם חושבים? מה העמדה שלכם? מה אתם עושים עם המשפחות שלכם? עם המטופלים שלכם? עם עצמכם? חג שמח לכולם, יעל
בוקר טוב חברים, אז ברוח חג שבועות שמגיע אלינו (לטובה כמובן), אני חוזרת לדיון על מוצרי חלב. אני באופן אישי לא הרוסה על מוצרי חלב מכל מיני סיבות, למרות שאתם יודעים- מילקי זה מוצר גאוני, יש גבינות טעימות ברמות קיצוניות, ומה לעשות- דגני בוקר עם חלב זו אחת ההמצאות הגאוניות של האדם.