ברוח המונדיאל

gils33

New member
ברוח המונדיאל../images/Emo106.gif../images/Emo86.gif

נו אתם מכורים? בעד מי אתם ארגנטינה או פורטוגל או שאולי ספרד..? מה אתם אוהבים לנשנש בזמן המשחק אתם יודעים שכמות מכירת גרעיני החמניה עלתה פי 2.5% מאז שהמונדיאל נפתח?
ונרשמה עלייה במכירת כל סוגי הבירות..... נו אז ספרו חוויות. אני מודה שאני התמכרתי קלות לנושא והתחלתי לראות משחק פה,משחק שם,קצת להבין בבתים ובגולים. נו אז מה איתכם?

motior

Member
ברוחי שלי

- לא מכור -תיאורטית בעד ברזיל, אבל לא ממש אכפת לי - לא רואה את המשחקים ולכן לא מנשנש מולם - פי 2.5 או ב-2.5% ? אני מני שהראשון ואני לא מופתע - גם מזה לא. כמעט קניתי בירות היום כי היו במבצע - וזו בערך החוויה העיקרית שלי

נתחיל מזה שפורטוגל כבר עפה

אישית הייתי בעד אנגליה אבל לצערי הם הקדימו את הטיסה חזרה. ספרד וארגנטינה משחקות כדורגל מצויין, מגיע להן להגיע לגמר. הייתי רוצה בשביל אבא שלי (אוהד ספרד) שהם יעלו, מה גם שאני אוהד ליברפול ויש לנו את פרננדו טורס כנציג שלהם. ברזיל איכזבו אותי בתיקו מול פורטוגל. בדקות האחרונות כשהתברר ששתיהן עולות מהבית הן פשוט הפסיקו לשחק. בושה. אם כך לא מגיע לברזיל בגלל חוסר ספורטיביות, ופורטוגל כאמור כבר עפה. אני לא ממש מנשנש בזמן המשחקים, אבל אם כבר אז אבטיח קר זה נחמד. בירות ואלכוהול אני לא שותה כבר כמה שנים טובות... חוויות ? לא בכמות אבל באיכות: אני גר במושב קטן עם בריכת שחיה ליד הבית, ככה שלפעמים כשיש משחקים טובים החבר'ה מקרינים על מסך ענק ועושים על האש. בינתיים הייתי רק באחד והיה מעולה.

schlomitsmile

Member
מנהל
להפתעתי בעלי צופה מדי פעם במשק, לא באדיקות, אבל מדי פעם. את מי אנחנו אוהדים? את גרמניה כמובן ../images/Emo13.gif (בעלי גרמני) מה שמשיב למעשה גם לשאלת הנישנושים- לא צריך משחק כדורגל בשביל ../images/Emo72.gif

לויs

New member
לא כלכך עוקב..

או מעריץ גדול.. אבל בשלושה הימים שלפני אתמול (חח..) יצא לי לראות את כל המשחקים ברצף..היה לא נורא..ואפילו נהנתי..:) התחלתי עם 2 בירות למשחק (איזה שיכור..) וביום האחרון הוספתי גרעיני אבטיח היה נחמד.. :)

למעלה