ברוח הפורום, הריני להמליץ על עוד טור נהדר של רענן שקד, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות. שווה לקרוא.
0 0Pandemonium0 New member 4/1/08 #1 ברוח הפורום, הריני להמליץ על עוד טור נהדר של רענן שקד, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות. שווה לקרוא.
0 0Pandemonium0 New member 5/1/08 #5 נקרא "גברים במלכודת", ומדבר על חיי הנישואים של הגבר כמבוגר אחראי, שנשלט על-ידי אישתו, ברוחו הסרקסטית של רענן שקד. אגב, זה כבר הטור השני שלו שאני תולש ושומר. ישנו טור נוסף שמתקשר גם הוא לפורום, וגם אותו אשמח לסרוק ולהעלות, אם יתברר שזה אכן חוקי.
נקרא "גברים במלכודת", ומדבר על חיי הנישואים של הגבר כמבוגר אחראי, שנשלט על-ידי אישתו, ברוחו הסרקסטית של רענן שקד. אגב, זה כבר הטור השני שלו שאני תולש ושומר. ישנו טור נוסף שמתקשר גם הוא לפורום, וגם אותו אשמח לסרוק ולהעלות, אם יתברר שזה אכן חוקי.
M MetalSinagouge New member 5/1/08 #6 ../images/Emo35.gif מה בינכם לנישואין? לא קראתי (דה?) אבל בנאדם שנועד להיות נשלט ישלט על ידי אישתו, ו\או הבוס, ו\או החברה. תלוי מה יבוא ראשון.
../images/Emo35.gif מה בינכם לנישואין? לא קראתי (דה?) אבל בנאדם שנועד להיות נשלט ישלט על ידי אישתו, ו\או הבוס, ו\או החברה. תלוי מה יבוא ראשון.
ס סליידר New member 5/1/08 #3 ככה בלי סריקה? אני אנסה לסרוק את זה מחר אם יהיה לי זמן. אם מישהו מוכן להתנדב במקומי אני אשמח.
0 0Pandemonium0 New member 5/1/08 #4 הוא יושב על המחשב שלי בקובץ וורד. העתקתי אותו אבל אני לא בטוח שחוקי להעלות אותו, מבחינת זכויות יוצרים. אם תוכל להגיד לי שכן, אפרסם אותו כאן.
הוא יושב על המחשב שלי בקובץ וורד. העתקתי אותו אבל אני לא בטוח שחוקי להעלות אותו, מבחינת זכויות יוצרים. אם תוכל להגיד לי שכן, אפרסם אותו כאן.