ברוח התקופה האחרונה,

ברוח התקופה האחרונה,

יש סקרון קטן... במי לדעתכם יבחר אסאל כמנהל הפורום החדש? בעצם, נחדד את זה קצת: על מי אתם הייתם ממליצים? אני אתחיל: ההמלצה שלי: ריטה!!! (ליטל-ביג) אין ספק, יש לה את כל התכונות!!! אז יאללה, תתחילו לשרשר את המלצותיכם! כמובן שהבחירה היא בסופו של דבר בידיים של אסאל, אבל רק רציתי לראות מה אתם חושבים.

LittleBigGirl

New member
תודה רבה רבה!

אליאור, אתה יודע שעלייך המלצתי, אז זה הדדי. אני בעצמי לא מעוניינת לנהל את הפורום, לא לבד לפחות. וכפי שאסאל אמר לי, זאת היא בחירה שהוא מעדיף לעשות לבד. אני בטוחה, שמי שייבחר יעשה עבודה טובה, ואם לא- אז אנחנו נשבות.

לדעתי...

אני אישית לא מכירה אנשים פה ממש... אבל גם לדעתי מתאים לליטל ביג(או אם אני לא טועה קוראים לה ריטה..) כי היא נשמעת אחראית כזו ומאוד מעורבת פה... בהצלחה לאסאל בהמשך וגם לבנהל הבא

אסאל

New member
תבינו- זה לא שאתם תבחרו את המנהל

אין סיכוי... אני יהיה זה שייתן את ההמלצה הסופית להנהלה של תפוז. אז אם מישהו בונה על זה שתהיה לו זכות בחירה בעניין המנהל- אני מצטער לאכזב אותו .......לא תהיה לו. המשך גלישה מהנה ושבת שלום לכולכם

זה בדיוק מה שאמרתי! כנסו כולם

מזה פחדתי, שאנשים יתחילו לקבוע את המנהל החדש... רק רציתי לשמוע דיעות, וכבר הוכתר לנו פה מנהל חדש מתחת לאף. תרגעו, אנשים, תנו לו לעשות ת´עבודה!

למעלה