ברוידא וקריסטל יהיו חברי המועצה מטעם חנ

ATAF151

New member
ברוידא וקריסטל יהיו חברי המועצה מטעם חנ

על פי ברוידא בפייסבוק: הוא וניר קריסטל יכהנו כחברי המועצה מטעם סיעת חנ.

ATAF151

New member
במקום צילום אני מעתיק את דברי ברוידא

בכל מערכה יש את שמחת המנצחים ואת תוגת המנוצחים. תושבי רעננה אמרו את דברם! לאחר לבטים החלטתי להמשיך בפעילות הפוליטית בעיר ולשמש כחבר מועצה מן המניין יחד עם עמיתי ניר קריסטל. אחרי כמעט 5 חודשים של פעילות אינטנסיבית במערכת בחירות לצידו של נחום חופרי, אני מבקש להודות לו על תקופה מרתקת. אני מאמין שההיסטוריה תשפוט את חזונו ותרומתו לעיר באופן שונה מזה שרוב הציבור הרענני פסק בבחירות אלה. באינטנסיביות שבה עבדנו ופעלנו זה לצד זה במערכת הבחירות, מבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה, אין לי אלא לומר שהתדמית שדבקה בחופרי כלפי חוץ, ואולי יש לה חלק בתוצאות, היא שונה בתכלית מהאופי שבו למדתי אותו ועליו כל כך מקרוב: איש משפחה חם. ישר ״כמו סרגל״ רואה לטווח הרחוק. איש חינוך בכל רמ״ח אבריו, והטעות להערכתי, ואשתמש במילה קשה - הקריטית - שיש לה חלק בכישלונו, היא שלא ידע למנף כלל ועיקר את הישגיו, למרות מציאות כלכלית קשה שירש עם היבחרו.
נולדתי כאן בעידן המושבה. אני חי ונושם את רעננה ואעשה הכל כדי לתרום לעיר ולתושביה
שלכם
חיים ברוידא

ארזS

New member
אני מקווה שהוא עוד יהיה ראש עיר,

אולי בקדנציה הבאה.

gabiskon

New member
שיהיה בהצלחה לכולם. מבחינת הסיבות לכשלונו

נראה שהוא עדיין חי בארץ החלומות, ואם היה קשוב מעט יותר לרחשי הציבור היה מבין שמדובר בהרבה יותר מחוסר יכולת מינוף. נדמה שהוא הצליח
להרגיז אישית כמעט כל אחד ואחד משבעים האחוזים שלא בחרו בו.

די לקרוא את הטוקבקים לראיון ואת עשרות אלפי התגובות בפייסבוק.

באיזה כשלון?

אף אחד לא הצביע לחופרי בגלל ברוידא ואף אחד לא נמנע מלהצביע עבור חופרי בגלל ברוידא.
הוא בסה"כ היה פרצוף מוכר ברשימה, מילא את המקום הפנוי, חסר כל השפעה.

ATAF151

New member
ברוידא הוסיף מעט

בבחירות לראשות העיר מה שחשבוה כמעט בלעדית הוא המתמודד עצמו ולא מי שנמצא ברשימתו.
יחד עם זאת לברוידא יש אחוז מסוים של אוהדים ואולי המצאותו אצל חופרי השפיע לטובה, אם כי באחוזים בודדים מאוד.

ארזS

New member
כנראה, ובכל מקרה זה היה ברור שיקרה.

במקרה של כשלון בבחירות.
אז אחרי כשלון כזה שלא יפרוש ?

עומר247

New member
הוא הצטרף הערב

למטה המקומי של שלי יחימוביץ בבחירות לראשות העבודה

gabiskon

New member
רוצה לומר

ברירת מחדל? לא הצליח כאן, הלך לכאן וחוזר חלילה?

לא. זו רטוריקה של אנשים לא טובים בשיווק.

gabiskon

New member
יפה אבל לדעתי לא ממש קשור. מה שעוד יפה

זה שאדון ברירת מחדל האמיתי (ים - עבודה - עבודה - ים) עדיין לוקח איתו את חנה, או לפחות את המרפסת שלה, כך על פי סטטוסיה.

מה שאומר שהסקת מסקנות... אבל את זה הבנו עוד קודם.

gabiskon

New member
מה שאתה אומר זה, חפשו אותי אצלה במרפסת.

כך משתינים הלכה למעשה מהמקפצה.

ATAF151

New member
הוא תמיד היה פעיל אצלה

חופרי היה תמיד במחנה של שלי יחימוביץ ופעל למען בחירתה ליו"ר המפלגה, כך שאין שום חדש.

למעלה