ברוך דגו

ברוך דגו

ברוך דגו עובר למכבי ת``א, האם הוא יצליח שם? האם הלחץ ששורר שם יהרוס אותו? נראה לי שהוא עשה את המעבר מוקדם מידי? לפחות אין לו אופי כמו יוסי בניון שהלחץ יגרום לו להכות שחקנים אחרים. האופי שלו יכול רק לעזור לו

אין לו סיכוי !

ברוך דגו עשה את טעות חייו ( הלא ארוכים במיוחד ) שהגיע למכבי קודם כל אם כבר למכבי למה אחרי 4 מחזורים זה לא רציני ששחקן מתחיל בקבוצה אחת ועובר אחרי כמה שבועות לקבוצה אחרת הוא פספס את כל מחנה האימונים ולא מכיר את השחקנים טוב . שחקן שכל קבוצות ( אבל כולם ) הצמרת חושקות בו ומעדיף דווקא את החלשה שבינהם ועוד אחרי הרבה מאוד משברים ופרשיות זה נראה לי מוזר ואני לא מצליח להבין את ההחלטה הטיפשית הזו הרי זה ברור שבשבועות הראשונים הוא עוד יעניין מישהו אבל אחרי שמכבי תמשיך לדשדש באמצע הוא יעלם לגמרי ואף אחד לא ישמע אליו , אני לא יודע אם זה מאוחר אבל אם עדיין הוא יכול לחזור בו אז שיעשה את זה כל הסימנים מראים על כך שהוא יכשל שם , בכל אופן שיהיה לו בהצלחה .

הסקורר

New member
לא בטוח

אם מכבי ידעו להוריד ממנו לחץ ולבנות אותו בהדרגה, אז יש לברוך דגו סיכוי במכבי. דוקא אהבתי שהולכים על רכש צעירים לשם שינוי. השאלה היא אם מכבי צריכה את ברוך דגו ? לדעתי מדובר בשחקן כישרוני שיכול להוסיף ליצירתיות של מכבי שסובלת משבלוניות מדהימה במשחקה. לא נעים, אבל דגו צריך לבוא על חשבון כפיר אדרי שלא מספק את הסחורה. אמנם כפיר שורף שטחים ומשקיע אבל גבר - אתה פול גז בניוטרל. ברגע המכריע אתה יכול לסמוך על כפיר אדרי שיפספס את ההרמה או יטעה בפס פשוט. זה נחמד - אבל לא מתאים לקבוצה כמו מכבי.

למעלה