ברוך הבא גבר ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo120.gif
אני מבין שהיה לך אחלה לילה עם הסקסית שלנו,מקווה שלא יצאת ממנה יותר שרוט ממה שהיית כשהגעת.... ברוך הבא למעוזם של השרוטים והשרוטות,למאורת החטאים ולמקום בו מוסיפים טעם לאמונות הטפלות. יש לנו כאן ביננו אוסף תארים מכובדים שלא תמצא בשום פורום אחר,ממומחים לאסטרולוגיה ועד לפרופסוריות לשרמוטולוגיה,והכל כלול בדמי המנוי הוירטואלים שאתה תתבקש לשלם בעתיד,בדמו של ילד גוי לפני פסח.או בליטרת בשר מבשרך,לשיקולך. כפי שאולי שמת לב [בהנחה וטרחת לקרא מעט ולהתרשם מאתנו] אין אצלנו אפליות,הבקשה היחידה,אנא פתח את כרטיסי פרטיהם של כאלו הפונים אלינו כדי לא לענות באופן בלתי ראוי לקטין\קטינה או לאדם שפוי למחצה שהעלה כאן שאלה. בבקשה אל תשתלח בכאלו שאינם מחבורת הפורום,ביננו לבין עצמנו הכל מותר,אשמח כמובן אם תפעיל שיקול דעת ותקח בחשבון כי מדובר בפורום,ולכן כל הנכתב כאן נקרא ללא הגבלה עיי רבים,וקל יהיה לעשות במה שנכתב כאן שימוש לרעה כנגדנו עיי כאלו שאינם משתייכים למשפחתנו הקטנה והמופרעת,כפי שניסו לעשות בפורום "חירטוטי לשון" בשבוע שעבר... אנא המנע מבדיחות בלתי ראויות כגון זילות השואה או גזענות לשמה,סקסיזם ודת אינן ברשימת ה"טאבו" שלנו,אם תחליט לשחוט פרות קדושות,שמור לי נתח עסיסי ונוטף דם,תודה מראש. השאר את התגובות לפונים הרציניים לי ולסויה,כיום לצערי רק שנינו נותרנו פעילים כאן מהגרעין שהיה הרוח החיה בפורום,ואף אנו מסיבות אישיות איננו נכנסים לכאן על בסיס יום יומי כבעבר.אלברט כאן בסופי שבוע,מיאמוטו כשנחה עליו הרוח והסקסית לפי מצב היחום והירח.... אנא אל תקלל או תשתלח בגולשים מבחוץ,עשה כך,ואני מבטיח לך שאגרום לך לקלל את היום בו נולדת... מצטער שכך זה נשמע,אך אינני רוצה שתטען בעתיד כי לא הוזהרת. ברוך הבא,ואגב,הכרטיס האישי שלך.....
TAINTED SAINT
נ.ב. גונגו אוהב חיות ?