ברוך הבא לי

ברוך הבא לי

שלום לכל הסינגלים שבחו"ל אני גרה בניו יורק (יותר נכון ג'רזי סיטי) בת 21 אמממ................אז זהו הייתי מאוד שמחה להכיר.. :)

ayala20

New member
hi

ani ayala me:ny bat 18 gam ani mehapeset leakir isrealim visrealiyot baezor bishvil yedidot .velazet kezat lenot.ani gara im haverot be :ny

Vdrums

New member
אני רוצה לשאול שאלה

למה ישראלים שאין להם עברית במחשב לא מסוגלים לכתוב באנגלית? זה הרבה יותר נוח לקריאה מאשר העיבריש העילג הזה...

מסכים עם Vdrums ומוסיף:

סינגלים בחו"ל יודעים לקרוא אנגלית! אנא, השתדלו לכתוב בעברית או באנגלית (מבלי לחשוש מטעויות כתיב,זה קורה לכולם). עיבריש (עברית באותיות אנגליות) זה דבר שלעתים מאד קשה להבין, וברוב המקרים סתם לא נח.

davidtabadi

New member
יש מצב שאת מבקרת בישראל בזמן הקרוב?

נעים מאד שמי דוד בן 25 כלכלן בעל תואר שני במנה"ע התמחות מימון עובד במשרד רו"ח השישי בגודלו בישראל הייתי רוצה להכיר אותך אם את רוצה לשלוח לי תמונה או אי-מייל ולהתכתב בשמחה אשלח לך גם תמונה שלי

trin007

New member
כמה פתאטי....

לנסות לעקוץ את הבחורה בשביל GC, לאן הגענו...

NYC 5th

New member
אחי... תוותר

אין דבר כזה יותר נישואים פיקטיביים צריך להיות איתה הרבה זמן ולהוכיח לשלטונות שאתה באמת רוצה להתחתן איתה. מה גם, שאתה לא מקבל GC ישר אלא ויזת הגירה על תנאי (לשנתיים) הייתי מרחיב אבל אין על מה. בנוסף על כך נישואים פיקטיביים נחשבים כיום עבירה פלילית בעליל.....זה הכל בינתיים. ועזוב רגע את השלטונות האמריקאיים מחד, היית רוצה להתחתן עם מישהי שאתה לא אוהב ולחיות איתה? ומאידך, היית ככה מנצל אישה תמימה (במידה והיא אוהבת אותך) ואז מתגרש? אם כן אז באמת שאין לי מה לומר בעניין..

davidtabadi

New member
אולי זה יצליח ונהיה מאושרים שנינו??

אל תפסול כלום בחיים המטרה שלי לחיות באושר ושמחה, לא מחפש עקיצות תבינו כבר!!

NYC 5th

New member
בהצלחה לך...

אבל אני בספק אם מישהי תרצה "לנסות את מזלה איתך" בצורה כזו

הלוואי וזה יצליח,

כבר היה לנו זוג (מקסים) שהכיר דרך הפורום וזה הוביל לחתונה. אז לפסול בטח שלא, אבל העובדה שאתה בארץ איכשהו מקשה על העניין, אבל אתה יותר ממוזמן לנסות ולקחת חלק פעיל בפורום, לשתף קצת על עצמך שהחברים (גם הפאסיביים שבינינו) יוכלו להכיר אותך, תאמין לי שאין דרך טובה יותר מזו ע"מ להכיר חברים חדשים (ואולי גם בת זוג, זה קרה פה למספר אנשים).

אני ממש לא בעיניין

אבל אל תפסיק לנסות , כמובן בהמון המון זהירות וכמובן צריך להכיר טוב טוב את מי שאתה מתחתן איתו אבל אני מכירה מספיק אנשים שעשו את זה וזה הצליח להם אז אם יש לך את הכסף.... go for it אבל בשקט ובזהירות

Vdrums

New member
אנשים עדיין עושים את זה

ומקבלים אישורים והכל עובד.

לצערי,

בזמן האחרון יצא לי לשמוע ולפגוש אישית לא מעט בחורות מאזור LA (רובן אמריקאיות יהודיות) שנפגעו מישראלים שרימו אותן ע"מ להשיג ניירת. יותר מהעובדה שמדובר בעבירה על החוק, זה מגעיל,זה רוע לב,וזה פוגע בשם של כולנו. הבטחתי שאם אני אפגוש עוד אחד כזה, אני אדאג להסגיר אותו.

NYC 5th

New member
זה משנה לך...

אם הבחורה לא דוברת עברית (רק אנגלית) אם לא אז כנס ל JDATE אחלה פתרון יש הרבה בחורות מעניינות מכל הסוגים.

NYC 5th

New member
ודרך אגב אלוף...

בשרשור אחר שסיפרתי לך שהייתי בפלורידה באוג'... פגשתי במקרה בן אדם בן 43 שעבד בעגלות(לפי דעתי לא משהו שבגללו עוברים לאמריקה) בכל אופן...הבן אדם גרוש 3 פעמים פעם אחת בארץ...היה נשוי והתגרש רק כדי לנסות להגר פעם שניה ארה"ב ואני מצטט אותו אחת ניצלתי אותה בשביל הניירות והשניה עשיתי לה ילד . שמע...ישראלים

כן, זה לא דבר חדש...

רק שלאחרונה יצא לי להכיר כאלה שממש נפגעו ורומו ע"י בני עמנו, והפריע לי שאנשים כאלה פוגעים אישית בשמי ובשם שאר הישראלים המתורבתים.

NYC 5th

New member
רק שאלה אחת...

בחורה אמריקאית שרימו אותה לא יכולה לבטל את הספונסרשיפ לGC של מי שניצל אותה?

למעלה