ברוך הבא לפורום(לעצמי)

kinging123

New member
ברוך הבא לפורום(לעצמי)

שלום,
אני חובב נלהב של דוקטור הו(טורצ'ווד לא ראיתי, אני כל הזמן אומר לעצמי לנסות את זה ושוכח), ואני גר בירושלים.
בירושלים אני נמצא בכמה קבוצות טכנולוגיה, שתת השיחה שם היא על דוקטור הו,
המרצה הוא אוהד ותיק של הסדרה והוא סוחף איתו את כולם(גם אותי לפני כמה שנים) ואת כל החדשים שמצטרפים.
את הפורום הזה מצאתי לגמרי בטעות, ופתאום אני רואה כאן אנשים - שכל מה שהם מדברים עליו זה דוקטור הו. בלי להתבייש, בלי אנשים שזה לא מעניין אותם אבל מקשיבים מנימוס, וזה נורא יפה בעיני

אני חושב שעוד תראו אותי הרבה כאן, במיוחד שהפורום הזה נראה די פעיל(ביחס ל
פורומים 1500-1700 אחרים
) ומעניין גם כשאין עונה פעילה.

אז כמה שאלות כדי שהשרשור לא יהיה יבש מדי -
1. יש לכם מעין שיחות קבוצתיות בסקייפ שאתם צופים בקטעים ביחד? או ממש מתכנסים בבית של מישהו וצופים?
2. אני חובב של דוקטור הו, אבל רק את הפרקים, ואני לא עוקב אחר ערוצי החדשות של הBBC... (רק אחרי דייויד טנאט שמפרסם מדי פעם משהו בפייסבוק
) אז יודעים כבר מתי העונה הבאה מתחילה?(ראיתי שיודעים מי הדוקטור הבא)
יום טוב לכולם

ailag

New member
פעם זרקתי הוראות שימוש לסופרנובה

כי לא הסכמתי איתן.

ailag

New member
אררר... שלו, שלו!

חה חה, תראו איזו הלצה. שגיאת הקלדה. *שלו*. איך מוחקים פה.

ברוך הבא

אמממ....אני גם יחסית חדשה ככה שבכל הקטע של מפגשים וכאלה אני לא לגמרי בפנים, אבל בעיקרון יש מדי פעם

הקשר לעונה- כרגע לא יודעים מתי תהיה עונה 8, כנראה בקיץ הבא (?). אבל!!! יש שני ספיישלים באופק- ספיישל ה50 שנה לדוקטור הו בנובמבר, וספשייל כריסמס, שיהיה הפרק האחרון של מאט סמית'. אם אתה לא רוצה לדעת מי הדוקטור הבא או פרטים על הספשיילים, אני מציעה שלא תכנס להודעות שמסומן בהן
, וגם רק
(ליתר ביטחון)

kinging123

New member
תודה, אני רוצה לדעת הכל!!!

הקיץ הבא? זה עוד מלא זמן.... :(
אני גם לא מבין למה מאט סמית צריך ללכת, נורא אהבתי אותו כדוקטור(אם הוא מתפוצץ או משהו בפרק האחרון של עונה 7 לא לאמר לי כי אני עוד לא ראיתי את הפרקים האחרונים - אני עושה את זה היום ומחר)
טוב... אז יש עוד 4 חודשים של המתנה עד ה50. מישהו יודע מה יהיה שם? כלומר - זה 50 שנה לדוקטור הו, צריך לעשות משהו מרשים ברמת-על...

תחפש פה שירשורים...

ומשהו כדי להתחיל הזיז אותך- דיוויד טננט.
וכמו שציינתי, הפרק האחרון של מאט יהיה בכריסמס....

ailag

New member
מפגשים

בסקייפ לא, יש מדי פעם כנסי מדע בדיוני (למשל אייקון בסוכות http://iconfestival.org.il) ששם הדוקטור הוא נושא חם במסדרונות הכנס :) (ותהיה גם הרצאה שלי
)

יש גם כמה כנסי דוקטור שהתחילו בשנה האחרונה, כלומר אני התחלתי, לא יודעת למה אחרים לא ארגנו. התחלנו מסורת של כנס שנתי בסביבות יום ההולדת לסדרה (השנה כנראה בחנוכה - סוף נובמבר - פרטים כשיהיו פרטים), והיו עוד שני אירועים קטנים יותר במשך השנה. זה לא משהו שבועי או משהו כזה.

timetraveler900

New member
ברוך הבא

איזה כיף כשמצטרפים אנשים נלהבים כמוך
תביא חברים! :)

כמו שאמרו יש מפגשים מידי פעם ואתה לגמרי יכול ליזום מפגש בעצמך או להשתתף בארגון של אחד :)

ולסיום, חשוב מאוד לקרוא את מדיניות הספוילרים (שלפי הבנתי אתה כבר יודע איפה למצוא אותה) כדי שאנשים לא יפגעו.

מקווה שתהנה

למעלה