ברוך הבא משנה תורן...

yoavon1

New member
ברוך הבא משנה תורן... ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

מההה
לא כל יום חוזרים משבוע טיול....
איך היה
התגעגית אלינו ?
נוווווווווווו.... חוויות
ספררררר... ספרררררר...
ברוך הבא...
יואבון

../images/Emo13.gif הלו יזראל...שלום לכ-ו-ל-ם!!!

כן...חזרתי! יו....היה אחלה...ונורא התגעגעתי (כנראה שגם אני התמכרתי...) נסיתי להכנס מחו"ל אבל לא הצלחתי....לא נורא. גיא! אני איתך! בהצלחה ומזל טוב! (אני יודע שיש עוד זמן...
) איזה כיף כאן...טוב לחזור...למרות שיש לי עוד כמה עיניינים לא סגורים בלונדון...היא בהחלט מחכה לי. ומאי...גשי לשליש הפורום, קבלי ממנו ט´ 630 ותתיצבי אצלי בלישכה "שחור על שחור". קדימה.

yoavon1

New member
ככה אההה... ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

אפילו לא מתייחס אלי... אני... שקישטתי לך את הפורום בבלונים... שעבד כל הלילה כדי שהפורום יהיה מצוחצח לקראת החזרה שלך... אפילו לא התייחסות... נעלבתי...
סתאאאאאאאאאאאאאם...
ברוך הבא... שוב...
יואבון

.m

New member
../images/Emo124.gif איש - יש לי פטור!

בחיי! כתוב שאני "משוחררת ע"פ חוק" (מה ´תם יודעים יש לי חוק!!!), אז אנא ממך, כדי להמנע מאי-הבנות, אל תדבר אלי צה"לית... חוץ מזה - חיכיתי-חיכיתי, ציפיתי-ציפיתי, ומי לא השאיר טלפון. או כתובת. או סימן חיים? (רמז: זה אני ואתה, וזו לא הייתי אני...) א ב ל - אשמח מאוד להתייצב אצלך בלשכה, אם רק תגיד לי איפה... (ואני אפילו מוכנה להביא את המאפינס בננה-שוקולד צ´יפ המפורסמים שלי, אם אתה תהיה אחראי לקפה...) מחכה להזמנה רשמית
mai

../images/Emo2.gif מההההה?? שלחתי...אוףףף

טוב...מה שהיה היה. חבל. היו עוד בהתחלה רגעים שחשבתי שפתאום אני אתקל בך בלונדון...ממש....מאד הגיוני....מתוך מליוני האנשים שהיו בעיר... היית ברחובות בלילה של השנה החדשה?.....יו...כמה אנשים...הייתי המום....וכולם שותים...אפילו ב"טיוב"....והלכתי עם כולם, עד שפתאום אני מוצא את עצמי מול ה- HEAVEN...טוב....היה נחמד מאד. ורק קצת קר. ומזל שלא ירד גשם אפילו פעם אחת. ...Please mind the gap between the train and the platform... יאללה...מתי אני אקח שוב פעם חופשה?...
ותאמיני לי שאת לא רוצה להגיע ל"לשכה" שלי...זה לא מקום הכי נחמד...למרות שאני לא מתנגד למאפינס (אבל לא הרבה)...נעבוד על זה. כל טוב.

../images/Emo13.gif הלו יזראל...שלום לכ-ו-ל-ם!!!

כן...חזרתי! יו....היה אחלה...ונורא התגעגעתי (כנראה שגם אני התמכרתי...) נסיתי להכנס מחו"ל אבל לא הצלחתי....לא נורא. גיא! אני איתך! בהצלחה ומזל טוב! (אני יודע שיש עוד זמן...
) איזה כיף כאן...טוב לחזור...למרות שיש לי עוד כמה עיניינים לא סגורים בלונדון...היא בהחלט מחכה לי. ומאי...גשי לשליש הפורום, קבלי ממנו ט´ 630 ותתיצבי אצלי בלישכה "שחור על שחור". קדימה.

MARMELAD

New member
טוב, מספיק עם הברכות :

איך היה? ועם מי? ועד כמה?
נהנית?

../images/Emo3.gif אפשר להרגע עם ה"מי וכמה"...../images/Emo31.gif

בלילה של הסילבסטר (שרק בארץ כנראה קוראים לו ככה) הייתי במועדון הכי נחשב באירופה...שממש "במקרה" הוא גם מועדון גייז...במסיבת new year´s eve ב - HEAVEN שהיה פשוט...מ-ה-מ-ם. המוני אנשים...מכל אירופה, בכל השפות, בכל הצבעים, יפים, מלכות דראג הכי יפות, רקדנים הכי חתיכים...היה ענק... רק שהייתי לבד.
וכמה שניסיתי להשתכר, זה לא הלך! לעזאזל! וכנראה שהארון חזק ממני, וכל פעם שמישהו ניסה משהו (פעם או פעמיים) וכמה שרציתי...נרתעתי ברגע האחרון. דפוק שכמוני. והייתי גם ב -SHADOW (כן...גם להם יש...חחח) שהוא אמנם הרבה הרבה יותר יפה ומאובזר מה"שאדו" שלנו בת"א (יש בשירותים בשמים, קרמים, ג´ל קונדומים וגם סוכריות) אבל אני מעדיף את שלנו. על הכל האפילה העובדה שהייתי לבד. וזה מעצבן אותי.

MARMELAD

New member
בעיה:

בחור, חמוד, לא מכוער, לא טיפש, לא מניאק - יוצא למועדון ולא מצליח להנות. גם אם הוא שותה המון זה לא משפיע, גם אם כבר מישהו מתקרב אליו הוא לא יודע מה לעשות ומתנהג בצורה הפוכה למה שהוא התכוון. מה עושים? אז משנה, יקירי, התשובה היא נורא קלה אבל גם מאוד קשה לביצוע..... אתה צריך להפנים שאתה שווה. ושמי שיתקרב אליך ירוויח. וברגע שתצליח להפנים את המסר הזה - הוא יבלוט לעולם כאילו הוא כתוב בגרפיטי על הקירות של בי"ס. עובד, בדוק. סמוך עליי. השאלה היא כזו - האם אתה בטוח במאה אחוז שאתה הכי שווה בעולם?

למעלה