gali melenboim
New member
ברוך הבא, עוד שאלה... קצת ארוך
אני כבר אובדת עצות... עד שהקקי כבר התחיל להיות בסדר ומיכל הצליחה בלי מאמץ מיוחד להוציא אותו, (אחרי כל ארוחה), עליתי על טעות (אני חושבת שזו טעות) בהכנת האוכל שלה. בגלל שאת האנפמיל היא היתה פולטת גם, אז הוספתי לה קורנפלור. הבעיה ששמתי לה קורנפלור כזה של אפיה ובישול, ולא דייסת קורנפלור מוכנה. כשעליתי על טעותי (המרה?) קניתי את דייסת הקורנפלור של גרבר והוספתי על 180CC מים כפית מדידה אחת של קורנפלור. א. האוכל יוצא מאוד מאוד סמיך ולא יוצא בקלות דרך פטמה מספר 2 של Bfree. ב. הקקי חזר לסורו והוא עוד יותר קשה ומוצק מאי פעם (ואף כהה). אני אציין כי בהמלצת רופא הילדים של מיכל אני נותנת לה כמה כפיות של עגבניה ביום על מנת להקל ביציאות. ולמרות זאת היום היא סבלה מאוד והייתי צריכה לעזור לה עם מדחום ויצא ממש "פקק". בבקשה! מה עושים. בנתיים להלילה ומחר עד שאקבל תשובה אני מורידה את הקורנפלור לגמרי מהאוכל - ומקסימום - שתפלוט. האם זה נכון? ומה לעשות?
אני כבר אובדת עצות... עד שהקקי כבר התחיל להיות בסדר ומיכל הצליחה בלי מאמץ מיוחד להוציא אותו, (אחרי כל ארוחה), עליתי על טעות (אני חושבת שזו טעות) בהכנת האוכל שלה. בגלל שאת האנפמיל היא היתה פולטת גם, אז הוספתי לה קורנפלור. הבעיה ששמתי לה קורנפלור כזה של אפיה ובישול, ולא דייסת קורנפלור מוכנה. כשעליתי על טעותי (המרה?) קניתי את דייסת הקורנפלור של גרבר והוספתי על 180CC מים כפית מדידה אחת של קורנפלור. א. האוכל יוצא מאוד מאוד סמיך ולא יוצא בקלות דרך פטמה מספר 2 של Bfree. ב. הקקי חזר לסורו והוא עוד יותר קשה ומוצק מאי פעם (ואף כהה). אני אציין כי בהמלצת רופא הילדים של מיכל אני נותנת לה כמה כפיות של עגבניה ביום על מנת להקל ביציאות. ולמרות זאת היום היא סבלה מאוד והייתי צריכה לעזור לה עם מדחום ויצא ממש "פקק". בבקשה! מה עושים. בנתיים להלילה ומחר עד שאקבל תשובה אני מורידה את הקורנפלור לגמרי מהאוכל - ומקסימום - שתפלוט. האם זה נכון? ומה לעשות?