ברוך הבא!

ASHAMEN

New member
ברוך הבא!

שלום לכם חברי הפורום אני חדש ורוצה להצטרף למועדון היוקרתי שלכם! התקבלו אותי? או שמא ח"ו לא? אשמח לקבל ברכות/קללות/ירירידות/נאצות/בקיצור כל מה שבראש שלכם תודה אגב אני בן 21

א77

New member
למה חשבת שלא יקבלו אותך?

למה חשבת שלא יקבלו אותך? משמך הבנתי שיש לך בעיה וחשש בגלל עומס יתר. אז פה אין מגבלה לעומס יתר. ורק בצחוק ובחיוך.
הקוצקער (הרבי הראשון מקוצק) שיבח כל שמן. סאיז דא נאך אשטיקל יוד... יש עוד ק"ג יהודי.

ASHAMEN

New member
תודה על הקבלת פנים החמה ואגב..

אני בכלל לא שמן! פשוט זה הכינוי הראשון שעלה לי בראש.. הווערטעל מהקוצקוער היה חדש לי ואהבתי את הרעיון!

א77

New member
מכובדי היקר

אנא ממך קבל התנצלותי. השאר עמנו עוד יום יומיים. תלמד מהחבר'ה הנפלאים שבכאן, שעם א77 רק צוחקים. לא נפגעים. מקווה שלא תפגע בי בזה שנפגעת.

ASHAMEN

New member
א77 יקר חס ושלום..

לא נפגעתי! אין ממה אתה אחלה כזו קבלת פנים חמה אין סיבה שאפגע רק הבהרתי שאני לא שמן.. אני מאמין שאני עוד יכיר אותך במשך הזמן ושוב תודה!

א בוים

א הויכער בוים, א שיינער בוים, א שטארקער בוים כאָטש מע האָט א האלבע וועלט מיט מייַן בלוט פארגאָסן הונדערט מאָל געהרגעט מיך און טויזנט מאָל געשאָסן דאָך האָט ניט גענומען מיך קיין פייַער און קיין שווערד און אָט-אָ, ווי איר זעט מיך וואקס איך אויף דער ערד א הויכער בוים א שיינער בוים א שטארקער בוים כאָטש מע האָט צעהאקט בייַ מיר אויף שפענדעלעך די צווייַגן פארברענט זיי אויפן ווינט, עס זאל קיין זשמעניע אש ניט בלייַבן צוויטשערן מיר הייַנט פייגעלעך גוטמאָרגן אינדערפרי און אָט-אָ, ווי איר זעט מיך לעב איך און איך בלי א הויכער בוים א שיינער בוים א שטארקער בוים כאָטש מען האָט ניט איין מאָל שוין די הויט פון מיר געשונדן דעם מארך פון מיא ארויסגעזויגן געלאָזט אין הוילע ווונדן נאָר אויסקאָרטשען די וואָרצלען מיר האָט קיינער ניט געקענט און אָט-אָ, ווי איר זעט מיך לעב איך אויף דער וועלט א הויכער בוים א שיינער בוים א שטארקער בוים

ASHAMEN

New member
שכוייח!

לא נפגעתי! אין ממה אתה אחלה כזו קבלת פנים חמה אין סיבה שאפגע רק הבהרתי שאני לא שמן.. אני מאמין שאני עוד יכיר אותך במשך הזמן ושוב תודה!

למעלה