ברוך הנמצא!
שלום לכולם, אני חדש פה ועוד תראו הרבה ממני
החלטתי להצטרף לפורום מכובד זה כי לדעתי נעשה עוול איום ונורא לסדרה היותר-ממעולה חלל עמוק 9. אני נכנסתי לעסקי "חלל עמוק" מאוחר מאוד.... למעשה, שנים אחרי שהתחילה ולא הרבה זמן אחרי שנגמרה... בעיות טכניות
אני שמעתי כל כך הרבה ביקורות רעות עליה... היא לא משתווה ל"דור הבא", היא משעממת את הצופה, היא הייתה צריכה להגמר 6 שנים מוקדם יותר ומה לא... באתי עם כל כך הרבה מטענים שממש פחדתי לראות אותה, ועם זאת, כטרקי נאמן, אמרתי לעצמי, "עידו, אתה חייב את זה לעצמך, יש לך המון זמן פנוי ובערך 130 שעות טלוויזיה להשלים, לך על זה!" so I did. ויש לי רק דבר אחד לומר למקטרגים What the fuck were you thinking?!?!?! זו סדרה כל-כך מעולה! נתחיל מהעובדה שהסדרה כולה כתובה ממש טוב מבחינה דרמתית. העלילה כולה נשזרה כמלאכת מחשבת בתוך פרקי ה-stand alone (וגם שם, לא היו פרקים ממש גרועים) נכון, לקח קצת זמן עד שעלילת הסדרה נכנסה לעלילות הפרקים אבל כשזה התחיל, זה תפס תאוצת מוות! שנית, הדמויות. התסריטאים הצליחו לשלב כל כך הרבה בדמויות, כל כך הרבה הפתעות וכיוונים לא צפויים, עומק ואנושיות ברמות לא טלוויזיוניות (כמו הדור הבא, אם יותר לי לציין). השחקנים, בחלקם הגדול, באים מרקע לא טללוויזיוני או אפילו קולנועי. הם באים התאטרון. ננה ויזיטור, רנה אוברז´נואה (שאלוהים יעזור לי....השם הזה) ואייברי ברוקס הם אנשי תאטרון ידועי שם ומוערכים ביותר (השם פ. סטיוארט עולה לי לפתע לראש...). שלישית, ואני נכנס קצת יותר לתוכן הסדרה הכללי, זו סדרת "מסע בין כוכבים" היחידה שלא דנה בהכרח על "גילויים חדשים" וכל הבלה בלה בלה הזה. היא מדברת על העבודה שמאחורי הקלעים. היא מדברת על פוליטיקה, ורבותיי, זו הפעם הראשונה והיחידה שפוליטיקה אי פעם עניינה אותי. אני מתעניין יותר במצב הדומיניון על גבולות חור התולעת מאשר על מחסומי ארז למיניהם. דבר רביעי ואחרון לעת עתה, יקיריי, השם "מסע בין כוכבים" כבר אומר הכל, לא?
שלום לכולם, אני חדש פה ועוד תראו הרבה ממני