ברוך שלא עשני גבר

ebony

New member
ברוך שלא עשני גבר../images/Emo8.gif

כל כך נכון שזה מצחיק

ומנגד -

* אם הילד לא שלנו, אוה זה יטריד יותר. * אנחנו או אוהבים או שונאים וככה חוסכים לעצמינו כאבי ראש. * הכי טוב זה לשלב כמה אופציות נהדרות גם יחד. * אין מועקה, עצב, או טראומה שהמונדיאל לא ירפא מיד. * אחרי אורגזמה אתן עוזבות אותנו לנפשנו והולכות לנקות את הבית. * יש לנו חברים. * יש לנו ערבי גברים. * אם לא נספר לחבר'ה, במילא הם יחשבו שהבקענו. * אנחנו יכולים לזייף מערכות יחסים. * ולשאר השיערות שיש לנו, אנחנו לא צריכים פעם בחודש תהליך כואב הכרוך בהרבה חומר דביק. * אנחנו יכולים לעשות כלים, ספונג'ה וכביסה, אבל למה לנו? * יש לנו תירוץ פעם בחודש להתעלם ממכם בלי שתתנו לנו להרגיש אשמים. * נשים חופשי טופחות לנו על הישבן. * יש לנו מילואים, הווי אומר - פרק זמן של חופש מכן. * אתן יכולות לעשות ככל העולה על רוחכן בזמן שאנחנו במילואים אבל עם המון זהירות [ראו סעיף ראשון]. * אנחנו חיים פחות [בשביל חלק, זה יתרון].

Vdrums

New member
כן אני מכיר בנות שעושות יותר

מילואים ממני (אפילו עם מדים....)

oren 2020

New member
אנחנו יודעים לנהוג!!!!

ולחשוב בהיגיון! ואני לא כל כך זקוק לצידוק בשביל להיות עצבני. וב-ט-ח לא רוצה לדמם כל חודש. בפירוש אין לי שערות באוזניים! מה, אני מורה לספרות?! אני משתתף בהמון שיחות נשים. לא יודע אם להיות מרוצה מזה או לא... חחחחח זה שכל הממעיטה בסקס היא משובחת, זה יתרון?! הלווווווווווווו?! וכו' וכו'. כל סעיף ניתן לסתירה גבירותי. אולי אנחנו חושבים מהזין, אבל לפחות אנחנו חושבים!

למעלה