ברוכה הבאה אמירה סופר

tlingit

New member
ברוכה הבאה אמירה סופר ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו שימי
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו : בפורום חברים מאמנים אישיים רבים, כולם טובים ומקצועיים. ומטרתו של הפורום היא ליצור מרחב להעצמה הדדית, להיות מקום לדיונים מקצועיים, שיתוף, הפריה, תמיכה, פיתוח רעיונות, שאלות ועצות בנושאים שונים בהם אנו נתקלים במהלך עבודתנו, וכן לאפשר יצירת קהילה חמה ותומכת. כדי להשאיר את הפורום כמרחב מאפשר החלטנו כאן בפורום לא לפרסם את עצמנו (או את בתי הספר שלנו) בהודעות בפורום, אלא להשאיר את הבמה לדיונים תכניים וענייניים. את הפרסום אנחנו מפנים למקומות שהוקצו לכך כפי שאפשר לראות בכללי הפורום. באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ברכות מאמירה סופר-מאמנת אישית

תודה על שנתתם לי במה להציג את עצמי במקצועי כמאמנת אישית. מטרתי היא כמובן לאמן כל מי שמעוניין להביא עצמו להעצמה והגשמה אבל גם להדגיש את אוכלוסית היעד העיקרית שבחרתי לאמן והיא נפגעי פעולות איבה. מקווה שבאמצעות במה זו ימצאו עצמם אלה-שואפים לחזור לחיים מתוך הגשמת החלומות שלהם -כי זו הזדמנות לשינוי. תודה מכל הלב

אמירה סופר-מגיבה

תודה על המחמאה...אני חושבת...מכל מקום אני מקווה שבעתיד אהיה סופר מאמנת. בינתיים-זהו שם משפחתי.

למעלה