ברוכה הבאה לעצמי

glitter8

New member
ברוכה הבאה לעצמי../images/Emo13.gif

לפני מספר ימים עלה הרעיון לגבי ניהול פורום ערוץ 24, חשבתי חשבתי חשבתי... והנה, אני פה ובכחול! אז אני הולכת לנבור קצת בדפי הפורום, אבל אשמח להכיר אתכם בשירשור הכרות מחודש! שמי ענבל- בת 33 גרה בטבעון, מנהלת גם את הפורום של יאיר לפיד ודיויד ברוזה, לפרנסתי מורה ומחנכת בישראל, ולא לפרנסתי מפוצצת את הקירות בהמון המון מוזיקה...

A m 0 s

New member
אוי אוי.. כמה קלות קיללתי אותך ועודני מקלל

את מורה
אבוי למדינת ישראל... אלוהים יסלח לי אבל אני לא סובל את החוצנים הנקראים "מורים" מה קרה לדיסול שכאילו ניהל את הפורום?? אוקיי אז לי קוראים עמוס, ויש לי שריטה עמוקה הנקראת דנה ברגר אני מת עליה והיא.. מדהימה
יום טוב לכולם..

glitter8

New member
תתפלא..ואני משערת שלא אותי קיללת..

מעולם לא היה לי תלמיד בשם עמוס..(או שלא זכור לי כזה..) ואם במקרה נפלת על מורים $#@%#@%%.....זה סתם חוסר מזל... דנה ברגר נפלאה, ואין לי כרגע מושג מה עלה בגורל קודמי לתפקיד... יום טוב גם לך

dsol

New member
נעלבתי קשות.._../images/Emo189.gif

"שכאילו ניהל" יש גם דרכים יותר יפות לומר דברים למרות שמסתבר שזה לא הצד החזק שלך
ואני עזבתי כי אני לא מוצא סיבה להישאר פה.. לא צופה בערוץ יותר ולא מתעניין במיוחד מה מתרחש שם

A m 0 s

New member
כתבתי את זה רק בגלל ש...

שהשם שלך היה מופיע בניהול - אבל מאז שהתחלתי לכתוב פה לא ראיתי אפילו הודעה אחת שלך@ ממש לא התכוונתי להעליב.. יום טוב.

הגיע הזמן../images/Emo13.gif

מה הקשר בין יאיר לפיד לערוץ 24?..חחח קיצר, אני אלון, בן 16. המטרה שלך - להחיות את הפורום! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?.

Dug E

New member
ענבל../images/Emo24.gif

צחר 18 פ"ת. ואת כבר יודעת מהי ההעדפה שלי במוסיקה
.

glitter8

New member
ריטה ורמי וריטה ורמי...../images/Emo13.gif

ואותי ניתן למצוא גם בפורומים של עידן רייכל, רמי קליינשטיין, מוזיקה עברית ישנה וחדשה,וכמובן....דיויד ברוזה!

Dug E

New member
../images/Emo45.gif

פשוט אפשר להכנס לכרטיס האישי ולראות את הפורומים שאני פעיל בהם מנהל גם את הפורום הרישמי של ריטה כבר 3 וחצי שנים ואת פורום היהודים שנתיים
.

למעלה