ברוכה השבה לימור! אפילו אשכול שלם...
ו ויימס New member 29/7/04 #2 לימור, לימור, She's our man !if she can't do it no-one can Goooooo לימור! ...איפה בכלל היית? (ולא הבנתי מה זה הצפונבורי הזה...) היי, גם אני חזרתי ב-15.7, ואפ'חד לא אמר לי כלום!
לימור, לימור, She's our man !if she can't do it no-one can Goooooo לימור! ...איפה בכלל היית? (ולא הבנתי מה זה הצפונבורי הזה...) היי, גם אני חזרתי ב-15.7, ואפ'חד לא אמר לי כלום!
L limilu New member 30/7/04 #4 ../images/Emo6.gifנטע, את מפדחת אותי. צפונבורי- מחנה קיץ של הצופים. כולל- להישאר חמישה ימים באותו המקום, להתקלח במים קרים, שירותים כימיים מגעילים, ואוכל שהוא כמעט סביל.
../images/Emo6.gifנטע, את מפדחת אותי. צפונבורי- מחנה קיץ של הצופים. כולל- להישאר חמישה ימים באותו המקום, להתקלח במים קרים, שירותים כימיים מגעילים, ואוכל שהוא כמעט סביל.
L limilu New member 30/7/04 #7 ../images/Emo11.giftake a wild guesse לא. אבל בנינו ערסלים. וסוס. ופיל. ופגודה שכתוב עליה- "ברוכים הבאים לעיר האסורה. עכשיו, לכו!" זה היה המבנה של השכב"גים. זה בטח כיף להיות שכב"גים.
../images/Emo11.giftake a wild guesse לא. אבל בנינו ערסלים. וסוס. ופיל. ופגודה שכתוב עליה- "ברוכים הבאים לעיר האסורה. עכשיו, לכו!" זה היה המבנה של השכב"גים. זה בטח כיף להיות שכב"גים.
D dino_din New member 30/7/04 #9 שכב"ג : "שומר כורדי בלי גרביים" "שתוק כבר, בא-לי גראפס" "שוקו, כבש, בננות, גלידה" "שיייאו, כאילו באימ'שך? גדול"
שכב"ג : "שומר כורדי בלי גרביים" "שתוק כבר, בא-לי גראפס" "שוקו, כבש, בננות, גלידה" "שיייאו, כאילו באימ'שך? גדול"
A Athaclena New member 30/7/04 #6 האחים שלי היו במחנה קיץ של הצופים כבר לפני שבועיים בערך. להתקלח במים קרים זה כיף, לא עונש - חם בחום אז צריך מקלחת קרה! (כן אני יודעת שאני היחידה. כולם רוצים למות מחום עוד יותר ממים רותחים. זה לא הגיוני!)
האחים שלי היו במחנה קיץ של הצופים כבר לפני שבועיים בערך. להתקלח במים קרים זה כיף, לא עונש - חם בחום אז צריך מקלחת קרה! (כן אני יודעת שאני היחידה. כולם רוצים למות מחום עוד יותר ממים רותחים. זה לא הגיוני!)
T The Mad Hatter New member 30/7/04 #3 ברוכות השוות! ללימור! וגם לנטע שחזרה ב-15.7 או משהו! ולכל מי שחזר ולא שמנו לב שהוא נעלם! וברוכים הנמצאים לכל מי שנשאר פה כל הזמן! ויום נעים לכולם!
ברוכות השוות! ללימור! וגם לנטע שחזרה ב-15.7 או משהו! ולכל מי שחזר ולא שמנו לב שהוא נעלם! וברוכים הנמצאים לכל מי שנשאר פה כל הזמן! ויום נעים לכולם!
ו ויימס New member 2/8/04 #16 אכן משיריו הטובים ביותר של ביאליק איך היינו יורדים על השם כשהיינו בכיתה י'... 'צנח לו זלזל'...