ברוכות הבאות לפורום בראד פיט../images/Emo70.gif
(אני כותבת בלשון נקבה מכיוון שהרוב הקובע הוא בנות אך הדבר מיועד כאחד לשני המינים
) ובכן,ב-30.6.04 נפתח פורום בראד פיט. איזו דרך יותר טובה לפתוח את החופש הגדול מאשר לפתוח אותו בפורום בראד פיט. אני לא הייתי כאן יומיים(מה לעשות,אני בצבא...) אבל חזרתי היום וראיתי כיצד הפורום גדל והתפתח ומידי יום נוספות עוד ועוד חברות חדשות. הייתי רוצה לשים דגשים לגבי הפורום רק כדי להפוך אותו למקום יותר מהנה בשבילי ובשבילנו בכלל לשהות בו.
תחילה אני הייתי רוצה לבקש מכל אחת מכן לשבת ולקרוא את הודעת המנהלת,למען הסדר הטוב: בראד פיט- האמנם
ובכן,כן כן לא טעיתם, הגעתם למקום שכולו טוב,אושר וקצת עירום
(חלקי כמובן). זהו הפורום של בראד פיט,יש אנשים שיגידו שהוא סתם יפיוף (שיגידו! נראה לי שהוא כבר יודע את זה
). יש אנשים שיגידו שהוא בנאדם עם אגו ענק יותר מהירח,שחצן ויהיר ויש את האנשים שיבואו ויגידו "מה? וויליאם בראדלי פיט הוא בסך הכל בחור פשוט ומוכשר ביותר מאוקלוהומה ובמקרה הוא יכול גם לגרום לרדיאטור להידלק עליו"- מי אלו האנשים והיכן ניתן למצוא אותם
כאן
כאן זה המקום שתוכלו להגיע לפורקן יצרים במלוא מובן המילה,תוכלו לכתוב על בראד וכל מה שסובב אותו. בראד פיט רק בן 41 והדרך עוד ארוכה לפניו(ולפנינו), לכן עלי לשים כמה דגשים בנוגע להתנהגות בפורום:
הודעות שתמחקנה(וחשוב מאוד שתקראו את זה):
א. תמנעו מפרסומות לאתרים שאינם קשורים לדיון שהתחיל. המלצות על אתרים יתקבלו בברכה. המלצות חוזרות ונשנות על אתרים תמחקנה. ב. גם אפשר להימנע מהודעות אישיות שנועדו לאדם מסוים והנושא שלהן אינו נוגע לשאר חברי הפורום. ג. קללות (והודעות בעלות אנרגיות שליליות), הודעות ``לא נאותות`` (בהתחשב בטווח הגילאים) ד. הודעות ראשיות ללא נושא ו/או ללא תוכן תעלמנה באופן מסתורי כאילו פערה האדמה את פיה והעלימה אותן בקירבה. (דוגמאות:``יש מישהו חי כאן?``, ``יבש כאן, אנשים!!!`` וכו`). ה. יותר מדי תגובות ללא תוכן גם לא עושות את הפורום למקום טוב יותר. לכן, אני מתכוונת לקצץ בכמות. כלומר, הפורום הזה לא הולך להיות צ`אט. הוא פשוט לא צ`אט, טכנית (ומגבלות טכניות אף פעם לא עצרו אנשים מעצבנים). פשוט אם אין לכם מה להגיד אל תגידו. ו. סדר זה דבר נפלא, הוא הופך את הפורום לקריא ונעים. אני מבקשת לא לפרסם תגובות כהודעות חדשות כל עוד הדיון נמצא בעמוד הנוכחי,הודעות אלה ישורשרו להודעות המתאימות. העלאת דיונים נשכחים מעמודים קודמים תתקבל בברכה. ז.
-הודעות שלא יכילו את הסימן הזה ימחקו אוטומטית בלי שיקול קודם. מקווה שתמצו את הפורום הזה עד לתומו ושזה המקום שיהפך לבית השני שלכם "I'm one of those people you hate because of genetics. It's the truth." -Brad Pitt- שלכם,הסוכנת החתולית מיצי007
דבר נוסף שלא מצויין בהודעת המנהלת זה שרשורי תמונות ושרשורים בכלל. תראו, כדי שלא כל דפי הפורום יהיו מפוצצים בשרשורי תמונות תשתדלו להפחית בגודל השרשורים הללו כדי שהפורום לא יהיה כבד מידי כאשר הוא עולה על מחשבכם ולא יהיה כבד מידי על השרתים של תפוז. כל מי שרואה שיש לה הרבה תמונות שהיא מעוניינת לחלוק והן באותו נושא,מוזמנת לפנות אלי במסר ולהגיד לי לפתוח גלריה כדי שתוכלו להעלות תמונות לשם ואני אעשה זאת אם אמצא את נושא הגלרייה לנכון
בנוגע לשרשורים באופן כללי,אני רואה שהרבה בנות כאן לא בדיוק יודעות לשרשר. ביומיים האחרונים נפתחו יותר מ-35 הודעות באותו נושא של "אני חדשה" ואני נאלצתי לשבת ולשרשר הודעה-הודעה כדי שההודעות האלו לא יתפסו מקום ולא יהיו מפוזרות. אנא מכן,כדי להפוך את הפורום למקום נעים יותר השתדלו לפתוח כמה שפחות הודעות חדשות באותו נושא והשתדלו לשרשר לאותו מקום אליו אתן מעוניינות לתת את התגובה. אני מצרפת קובץ שתוכלו להבין מהו שרשור נכון
כל בעיה,שאלה,הצעה,הערה או הארה אתן יותר ממוזמנות לפנות אלי במסר אני מקווה שתהנו בפורום הזה,שנעשה כיף ושלא תשעממו
ברוכות הבאות
מיצי007-מנהלת פורום בראד פיט.
(אני כותבת בלשון נקבה מכיוון שהרוב הקובע הוא בנות אך הדבר מיועד כאחד לשני המינים