מצטרפת חדשה/ישנה
שלום לכל בנות הפורום המקסימות - למרות שפעם אחת בלבד שאלתי שאלה כאן (וגם אז השתמשתי בשם של יוסי כי התעצלתי לצאת ולהכנס) אני מרגישה שאני מכירה רבות מכן טוב מאוד וזאת למרות שמעולם לא פגשתי אף אחת מכן,אתן שנונות,חכמות מצחיקות , מאוד מהירות ובמקרים רבים נתתן לי השראה בלי שידעתן בכלל- תודה מראש לכולן!! קצת על עצמי - שמי דלית אני בת 38 אמא לשני בנים בני 7- ובת 4- אנחנו גרים בצפון לונדון כבר קצת יותר מ-3 שנים ורוב הזמן מקטרים על מזג האוויר (חייבים, אחרת לא נרגיש מקומיים
)אני מסתובבת סביב הריצה כבר הרבה שנים ובניגוד להרבה נשים שכתבו פה הייתי ילדה די ספורטאית אבל איכשהו עם השנים הכושר ירד עוד ועוד וגם מעולם בחיי הבוגרים לא התייחסתי לכושר יותר מדי,לא בגלל שזה לא חשוב אלא בגלל שאף פעם לא מצאתי בתוכי את הרצון להקדיש לזה הרבה זמן.אחרי ההריון עם הבנים התחלתי לרכוב על אופני שטח ובתקופה מסויימת אהבתי את זה מאוד והיו שבועות שנסעתי 100 קמ בשטח (טוב אני יודעת שחלקכן רץ את זה בשבוע אבל אז זה נראה לי המון) והאמת שאין כמו רכיבה בסינגל כדי להחזיר אותך לילדות -רכיבת הפרידה שלי מישראל היתה בסינגל של בארי (כבר אחרי הלידה של הקטנה) והחוויה הזאת תבועה בתוכי. שהגענו לפה כמעט והפסקתי הכל.אחרי כמה חודשים התחיל החורף ונהיה לי קר,יש לי מנוי לחדר כושר אבל לא היייתי ממש מחוייבת לזה בקיצור - התעצלתי. במשך כמעט 3 שנים עשיתי ספורט בחדר כושר -בהתחלה שחיתי יותר ואחכ התחלתי לרוץ אבל רק בתחילת הקייץ הזה יצאתי בפעם הראשונה לריצה בחוץ - וזה היה קשה כל-כך... לאט,לאט העלתי את המרחק והגעתי ל10 קמ וגם דבר שהיה חשוב לי בהרבה - התחלתי להנות (או לסבול פחות )ואז התחילה רגרסייה ושוב לא נהנתי מזה כל-כך. איזה מזל שנתקלתי בפורום הזה ממש במקרה כשהייתי בדרכי(הוירטואלית) להכנס לפורם ריצה או משהו דומה. בזכות הפורום הזה גילתי כמה דברים חדשים ועשיתי כמה דברים בפעם הראשונה - בעידודה של מור(ובלי שתדע -בזמן חופשה משפחתית -קמתי בבוקר ורצתי ואני מאמינה שהריצות האלו החזירו לי את מה שאבד לי. בזכות עוד נועה גיליתי תוכנית אימונים שנראית לי סבבה ובזכות הפירגון האדיר פה והעצות של רונה - רצתי שוב 10 קמ (אבל זה היה קשה - מודה). אחרי כל-כך הרבה שנים בהייטק אני מקלידה עברית בקצב של צב,אז סביר להניח שרוב הזמן אני אהיה משתתפת סמוייה אבל מאוד אדוקה ולכן אני גם רוצה להגיד כל הכבוד לכל הבנות שעשו את טריאטלון קיסריה,מרתון שוהם ומירוץ רחובות - כל הכבוד לכן - בזכותכן אני מבינה שאני כנראה יכולה אבל עוד לא מספיק רוצה(למרות שבפנים אני רוצה מאוד). ודבר אחרון - אם יש כאן משהיא שכמוני גרה בלונדון וחוטאת בריצה בבקשה תצרי איתי קשר אני מאוד מחפשת משהו לרוץ איתה
דלית
שלום לכל בנות הפורום המקסימות - למרות שפעם אחת בלבד שאלתי שאלה כאן (וגם אז השתמשתי בשם של יוסי כי התעצלתי לצאת ולהכנס) אני מרגישה שאני מכירה רבות מכן טוב מאוד וזאת למרות שמעולם לא פגשתי אף אחת מכן,אתן שנונות,חכמות מצחיקות , מאוד מהירות ובמקרים רבים נתתן לי השראה בלי שידעתן בכלל- תודה מראש לכולן!! קצת על עצמי - שמי דלית אני בת 38 אמא לשני בנים בני 7- ובת 4- אנחנו גרים בצפון לונדון כבר קצת יותר מ-3 שנים ורוב הזמן מקטרים על מזג האוויר (חייבים, אחרת לא נרגיש מקומיים
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo24.gif)