ברוכות הבאות

dalitrin

New member
מצטרפת חדשה/ישנה

שלום לכל בנות הפורום המקסימות - למרות שפעם אחת בלבד שאלתי שאלה כאן (וגם אז השתמשתי בשם של יוסי כי התעצלתי לצאת ולהכנס) אני מרגישה שאני מכירה רבות מכן טוב מאוד וזאת למרות שמעולם לא פגשתי אף אחת מכן,אתן שנונות,חכמות מצחיקות , מאוד מהירות ובמקרים רבים נתתן לי השראה בלי שידעתן בכלל- תודה מראש לכולן!! קצת על עצמי - שמי דלית אני בת 38 אמא לשני בנים בני 7- ובת 4- אנחנו גרים בצפון לונדון כבר קצת יותר מ-3 שנים ורוב הזמן מקטרים על מזג האוויר (חייבים, אחרת לא נרגיש מקומיים
)אני מסתובבת סביב הריצה כבר הרבה שנים ובניגוד להרבה נשים שכתבו פה הייתי ילדה די ספורטאית אבל איכשהו עם השנים הכושר ירד עוד ועוד וגם מעולם בחיי הבוגרים לא התייחסתי לכושר יותר מדי,לא בגלל שזה לא חשוב אלא בגלל שאף פעם לא מצאתי בתוכי את הרצון להקדיש לזה הרבה זמן.אחרי ההריון עם הבנים התחלתי לרכוב על אופני שטח ובתקופה מסויימת אהבתי את זה מאוד והיו שבועות שנסעתי 100 קמ בשטח (טוב אני יודעת שחלקכן רץ את זה בשבוע אבל אז זה נראה לי המון) והאמת שאין כמו רכיבה בסינגל כדי להחזיר אותך לילדות -רכיבת הפרידה שלי מישראל היתה בסינגל של בארי (כבר אחרי הלידה של הקטנה) והחוויה הזאת תבועה בתוכי. שהגענו לפה כמעט והפסקתי הכל.אחרי כמה חודשים התחיל החורף ונהיה לי קר,יש לי מנוי לחדר כושר אבל לא היייתי ממש מחוייבת לזה בקיצור - התעצלתי. במשך כמעט 3 שנים עשיתי ספורט בחדר כושר -בהתחלה שחיתי יותר ואחכ התחלתי לרוץ אבל רק בתחילת הקייץ הזה יצאתי בפעם הראשונה לריצה בחוץ - וזה היה קשה כל-כך... לאט,לאט העלתי את המרחק והגעתי ל10 קמ וגם דבר שהיה חשוב לי בהרבה - התחלתי להנות (או לסבול פחות )ואז התחילה רגרסייה ושוב לא נהנתי מזה כל-כך. איזה מזל שנתקלתי בפורום הזה ממש במקרה כשהייתי בדרכי(הוירטואלית) להכנס לפורם ריצה או משהו דומה. בזכות הפורום הזה גילתי כמה דברים חדשים ועשיתי כמה דברים בפעם הראשונה - בעידודה של מור(ובלי שתדע -בזמן חופשה משפחתית -קמתי בבוקר ורצתי ואני מאמינה שהריצות האלו החזירו לי את מה שאבד לי. בזכות עוד נועה גיליתי תוכנית אימונים שנראית לי סבבה ובזכות הפירגון האדיר פה והעצות של רונה - רצתי שוב 10 קמ (אבל זה היה קשה - מודה). אחרי כל-כך הרבה שנים בהייטק אני מקלידה עברית בקצב של צב,אז סביר להניח שרוב הזמן אני אהיה משתתפת סמוייה אבל מאוד אדוקה ולכן אני גם רוצה להגיד כל הכבוד לכל הבנות שעשו את טריאטלון קיסריה,מרתון שוהם ומירוץ רחובות - כל הכבוד לכן - בזכותכן אני מבינה שאני כנראה יכולה אבל עוד לא מספיק רוצה(למרות שבפנים אני רוצה מאוד). ודבר אחרון - אם יש כאן משהיא שכמוני גרה בלונדון וחוטאת בריצה בבקשה תצרי איתי קשר אני מאוד מחפשת משהו לרוץ איתה
דלית

mekomotcoil

New member
תמונות מטריאתלון קיסריה

מור שלזינגר סיפרה לי שיש כאן הרבה נשים נרגשות שעשו את טריאתלון קיסריה וטריאתלון בכלל לראשונה ! אז קודם כל...כל הכבוד! אז אני מזמינה אתכן לראות תמונות מהטריאתלון באתר מקומות. www.mekomot.co.il תוכלו לראות באתר גם את לוח השנה החדש - יוזמה מקורית חדשה מסוגה - לוח שנה מקסים וצבעוני שכולל צילומי טריאתלון מתחרויות בכל רחבי ישראל- המתנה הכי שווה לראש השנה!!! להתראות מיכל פלג www.mekomot.co.il

dalitrin

New member
אופס טעות

שרשרתי את זה בטעות לפה - לא ממש קשור - טעות של טירונים

מור שלז

New member
ברוכה הבאה מיכל, שמחה שהגעת לפה../images/Emo140.gif

ולמי שלא מכירה, מיכל פלג, צלמת מוכשרת ביותר. ולא רק בארועי טריאתלון (
סוס של נייר, שמעת?) כמה מהתמונות הכי שוות שיש לי מתחרויות הן של מיכל. ברוכה הבאה

מור שלז

New member
ברוכה הבאה דלית../images/Emo140.gif שמחה מאוד לראות אותך פה

איזה כיף היה לקרוא את מה שכתבת. ריגשת אותי מאוד, ונתת לי הרבה אנרגיות להמשך היום. כל הכבוד על הנחישות, לא קל לחזור להתאמן אחרי הפסקה ארוכה, לא קל להתאמן לבד, ובמיוחד כשאת גרה בארץ זרה (זה אחרת כשאנחנו תיירות, יותר קל). שמחה לשמוע שיש לנו חלק בתהליך המופלא שאת עוברת עכשיו. את מוזמנת להשאר פה ולשתף, זה חלק מהקסם. הקסם המיוחד הזה שנוצר כשאנחנו הנשים פשוט מחליטות להיות כאן אחת בשביל השנייה. עם התמיכה, עם הפרגון, עם הקבלה וההבנה. כולנו יוצאות נשכרות. וזו בדיוק המטרה של הפורום הזה: לקחת את האנרגיות המדהימות שאנחנו יודעות לתת אחת לשנייה כשאנחנו נפגשות, ולהעביר אותן גם למדיה הוירטואלית. כך נוכל להכיר עוד נשים, גם כשאנחנו מרוחקות גיאוגרפית, חיות בשעות שונות, מתאמנות בשעות שונות - ועדיין להיות יחד. שוב, ברוכה הבאה, ממש כיף שאת פה

dalitrin

New member
הלכתי לאיבוד...

שןב שלום לכולן, הודעת ההכרות שלי הלכה לאיבוד אי שם למטה מכיוון ששירשרתי אותה בטעות לשרשור התחרות... תודה לך מור ששמת לב ועל כל המילים החמות בכל אופן ואני רק רוצה לשאול שוב: אני גרה בצפון לונדון ומחפשת פרטנרית לריצות בסוף שבוע, אם משהיא גרה שם או מכירה משהיא בבקשה תצרי איתי קשר. תודה דלית

מור שלז

New member
זה בסדר, לא הלכת לאיבוד

ההודעה פשוט ירדה למטה והגיעה לעמוד הקודם, בגלל שהיו הרבה הודעות ותגובות חדשות יותר. צירפתי את ההודעה שלך, יחד עם ההודעה המקורית לשרשור ברוכות הבאות, מקוה שעכשיו זה ישאר למעלה קצת יותר זמן. ושוב... ברוכה הבאה

מור שלז

New member
ברוכות הבאות../images/Emo140.gif

עבור כל אותן נשים שהעיזו ויצאו מהאלמוניות וההודעה שלהן נעלמה מטה מטה בפורום שלנו (צרות של עשירים: תראו איזה פורום פעיל נהיה לנו
) (אני תיכף משרשרת את ההודעה שלכן לכאן). ועבור כל אלו שעדיין מתלבטות: בואו, תציגו את עצמכן, ותצטרפו אלינו. כל אחת משפיעה ו... כל אחת מנצחת! ברוכות הבאות
מור

P u s s i c a t

New member
ביקשת כל כך יפה ../images/Emo13.gif

אז אעשה כניסה רשמית ברוכות הנמצאות, (וראיתי שיש פה גם כמה נוכחים, אז גם הנמצאים) אחרי הרבה זמן מחוץ לעניינים, עם כמה השבתות, מקווה לחזור והפעם בלי הפסקות, עצירות, ובעיות
עד קו הסיום, עם חיוך לאורך כל הדרך
היו תכניות למירוץ לילה לבן שככל הנראה לא יצאו כבר לפועל.. אבל... אולי. קצת סקפטית, אבל עוד לא לגמרי ויתרתי כרגע נהנית מעצם העובדה שפשוט חזרתי ויופי של מקום צמח פה

מור שלז

New member
ושוב ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

איך אני שמחה לשמוע שחזרת! (באמת רציתי לשאול מה שלומך כבר קודם, אבל לא רציתי לעשות לך אאוטינג). באמת יופי שאת פה

P u s s i c a t

New member
תודה ../images/Emo140.gif

גמני שמחה לחזור כמו שאמרתי, חזרתי לפני כמה זמן, התחלתי להתאמן למירוץ לילה לבן, הכל היה לפי התכנית ועוד השבתה שעצרה הכל...
קצת מבאס.. עכשיו אני בהתלבטות, כי מצד אחד יכולה לתת פוש ולהגיע, קצת עם הלשון בחוץ, ועם סכנת פציעה, אבל לסיים אותו... ומצד שני לוותר עליו.. ולא בא לי בא לי על מירוץ לילה. ויש אחד כזה. ופעם בשנה. באסה אבל החלטתי להמשיך ולהתאמן. יהיה מה שיהיה. וכשנגיע קרוב למועד נחליט. או כמו שאומרים - החלטתי כרגע לא להחליט
בינתיים נהנה מהאימונים עברתי גם דירה לא מזמן לאזור פולג, אז אם יש פה מתחילות / חוזרות מהאזור - אשמח להכיר מתאמנת בעיקר בהולמס, אבל לא יזיק גם קצת אימונים פה בחוץ, הבנתי שאזור חוף פולג וחוף ארגמן מדהימים ואויר נקי ליד הים לא הזיק לאפ'חד מעולם

למעלה