ברוכות הנימצאות

sarafan

New member
ברוכות הנימצאות ../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן ( ילדתי לפני חודש בדיוק ) . עד היום לא מצאתי מספיק זמן או כח לשבת לכתוב ( אחרי חודשים מאוד אינטנסיביים בהריון שהייתי בפורום הריון ולידה ) . כל יום שעובר אני מוסיפה חיים ופנאי לעצמי . לשאלתי - האם יש כאן מישהי אחרי לידה רגילה או בניתוח ( אני אחרי ניתוח ) שסובלת מפצעים נוראיים בכל הגוף ( כמו פצעי בגרות , או אבצסים - בשם הלועזי ) . בשבת יש לנו מסיבת לידה ואני מרגישה זוועה . כולי פורחת . עדיין לא התחלתי לקחת גלולות - אולי זה יפתור את הבעיה ... הצילו !!!!

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ממליצה לך לקורא את התקנון שלנו ומציעה לך להעלות תמונות לגליות. את מוזמנת כמובן גם לשלוח אלינו את סיפור הלידה וסיפור הנקה אם יש כזה. אני סבלתי מפריחה בסוף ההריון ולאחר הלידה אבל לא מאבצסים. רופא ראה את זה?

משוש30

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני חושבת שאלו משחקים הורמונאליים וכדאי להתייעץ עם רופא. לחברה שלי היה משהו דומה והיא קיבלה תרופות שעזרו לה. וכן גם גלוגות יכולות לעזור אבל אם את מניקה הגלולות מייבשות את החלב (חוץ מפמולן ואני לא יודעת כמה פמולן עוזר בנושאים האלו) בכל מקרה תרגישי טוב

shpar

New member
לצערי מוכר..

גם לי מאז הלידה (קיסרי אם זה רלוונטי)יצאו מן פצעונים מעצבנים בעיקר באזור הרגלים (ירכיים )עדיין לא הלכתי לרופא, אבל בקרוב. אם למשהי יש מושג מה זה יכול להיות אשמח לקבל רעיונות

lulyK

New member
ברוכה הבאה!

לא זכיתי להכיר את התופעה הזו, אולי תקפצי לרופא לפני תום ה-6 שבועות? בטוח יש איך להקל.

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

לא יכולה לעזור בענין הפצעים, אלא רק באמת להציע ללכת לרופא. זה בטוח קשור להורמונים האלה...

למעלה