אלה ואמא שלה
New member
ברוכות הנמצאות ../images/Emo140.gif
אתחיל מלהציג את עצמי - שמי מעין ואני אמא של אלה בת 3.5 ונמצאת היום בהריוני הרביעי לאחר שתי הפלות. אלה נולדה בניתוח חירום טראומתי מאד, לאחר לידה מדהימה שהגיעה עד פתיחה של 8, ועברה לחדר הניתוח עקב צניחת דופק, מים מקוניאליים ורופאה אחת היסטרית להחריד. אמנם הלידה שלי עדיין לא קרובה (צפויה סביב סוף אפריל - תחילת מאי), אבל החלטתי להתחיל סופסופ להתמודד עם העובדה שאני אכן בהריון ושכנראה (
) הפעם זה יגמר בלידה ולא בגרידה. בכל אופן, אני רוצה להתייעץ לגבי לנל"ק, עיסויים, אפי-נו או כל דבר אחר שיכול לעזור לי להגשים את החלום שלי, ללדת הפעם מ"המקום הנכון". לגבי לידת בית - זה מצטייר לי כדבר מדהים ומיוחד מאד, אך אני לא בטוחה שהוא מתאים לי כרגע (מוכנה להמשיך ולהלבט בנושא). ההריון שלי הוא הריון בסיכון, אני אחרי קיסרי ושתי גרידות וכן גרה מאד רחוק מבתי חולים (הכי קרוב האופציונלי מבחינתי נמצא במרחק שעה ורבע נסיעה). אני מציצה פה מדי פעם ולומדת מכן המון. אשמח לשמוע הערות והארות וכן התנסויות לנל"ק אם יש פה כאלו
. אני מתנצלת מראש (ואשמח לשמוע אם זה כך) אם ההודעה שלי לא מתאימה לפה (לא ידעתי איפה עוד לשאול את השאלות). תודה תודה, יום מקסים לכולכן
מעין
אתחיל מלהציג את עצמי - שמי מעין ואני אמא של אלה בת 3.5 ונמצאת היום בהריוני הרביעי לאחר שתי הפלות. אלה נולדה בניתוח חירום טראומתי מאד, לאחר לידה מדהימה שהגיעה עד פתיחה של 8, ועברה לחדר הניתוח עקב צניחת דופק, מים מקוניאליים ורופאה אחת היסטרית להחריד. אמנם הלידה שלי עדיין לא קרובה (צפויה סביב סוף אפריל - תחילת מאי), אבל החלטתי להתחיל סופסופ להתמודד עם העובדה שאני אכן בהריון ושכנראה (