ברוכיים הבאים החדשים לפורום

אירילה

New member
ברוכיים הבאים החדשים לפורום ../images/Emo140.gif

כמנהגנו בפורום ,הרשו נא לי לברך את החדשים והחוזרים אשר הצטרפו אלינו לפורום במהלך החודשיים האחרונים: עוסג אלשרי איציק8 האניבי אסתרס חנה52 ע שחף תולי החדשה עדי73 אבישלם מייB מיה 48 צפון מיקה54 תירו נאמי קינג100 sreuveni yudika raraa dolid talia olav anatsss mirac diddo123 honeystrawberry irushs efrat11 dafna2505 aquatica pumpia123 revi2003 ואוו........wow ... כמות כזו רבה של גולשים ולצערנו הרב זה לא יפסיק. הגעתם לכאןגולשים יקרים ביוק למקום הנכון ,בכל הקשור לתמיכה בנושא האלצהיימר ,כאן תקבלו ותתנו עצות מבני משפחה ולבני משפחה המטפלים בחולי אלצהיימר ,לרובם כאן נסיון רב בכך. ממליץ לכם מאוד להיכנס לקישורי הפורום ולקרוא בעיון את כל החומר הכתוב בו על מחלת האלצהיימר ,בפרט לחדשים אשר נחשפו למחלת יקירם. נוכחותכם והשתתפותכם בפורום נחוצה לנו מאוד ,רק כך מועברת לכולם אינפורמציה בנושא הטיפול ,חידושים,תמיכה ועוד. מקווה לראותכם פעילים בקירבנו. ולידיעת כל חברי הפורום : לקראת השנה החדשה באם ייאפשר זאת הזמן נקיים פגישת פורום כפי שעשינו זאת בשנה שעברה. גרשון/מנהל הפורום

אסתרס

New member
פגישה

יהיה נחמד לפגוש אנשים מאחרי הכינויים רצוי הפעם לא בבית קפה הומה אולי במשרדי העמותה? כדאי להפיץ בפורום הצעות בנושא. ביי אסתרס

אירילה

New member
פגישה במשרדי העמותה תתכן מאוד

השאלה אם יהיו מספיק מקומות. בכל אופן הבמה פתוחה כאן להצעות נוספות . רק לא בעזריאלי...........

zs1957

New member
נשמח מאד לפגישה עם חברי הפורום

לקראת השנה החדשה. רצוי שהפגישה תתקיים במקום מרכזי שיהי נגיש לכולם. זהבה שחם

אירילה

New member
תזכורת - סקר גילאי החולים נמשך

אבקש להזכירכם כי סקר בנושא גילאי החולים באלצהיימר עדיין נמשך ,הסקר הוא אנונימי ואין כל חשש להיחשפות , תוצאות הסקר ישמשו את עמותת אלצהיימר במערך ההסברה. ההצבעה בסקר נעשית באמצעות הקלקה על כותר "סקר" הנמצא בשורת הכותרות בדף הפורום. תודה על שיתוף הפעולה גרשון

ברוכים הבאים...

אבל, בסופו של דבר, אני תוהה, האם זה מעיד על יותר חולי אלצהיימר? על יותר מודעות למחלה? על יותר צורך לחלוק את הכאב, השמחה, הקושי, התפילה, התקווה והיאוש? אשמח אם כל החדשים תספרו קצת על עצמכם ובעיקר, מה הביא אתכם לכאן? איך הגעתם לכאן? מה הציפיות שלכם? ועוד... שבוע טוב וברוך לכולנו!

שריוש2

New member
אני חושבת שעל הכל...

יש יותר חולי אלצהיימר (לצערנו) וכתוצאה מכך עולה מודעות אצל אנשים למחלה, שעד עכשיו לא הכירו אותה ולא שמעו עליה.. (חבל רק שבצורה כזו), וזה מביא א הגולשים שיקירם חולה לחלוק פה עם שער הגולשים את השמחה, הכאב הקשיים.. בגלל המחלה הארורה והנוראה הזו.. שבוע טוב

אירילה

New member
מהותו של פורום אלצהיימר

הפורום אכן מעיד על מספר החולים באלצהיימר הנמצא לצערינו הרב בעליה מתמדת ,בעקבות כך גם מספר הגולשים המחפשים תמיכה עולה אף הוא. הרבעון האחרון של שנה מבחינת הפורום מראה עליה/זינוק במספר הגולשים החדשים ,רק בחודשיים האחרונים הצטרפו לפורום 30 גולשים חדשים ,שלא נדבר על כך שישנן משפחוחת נוספות שנחשפו למחלה ואינן גולשות באינטרנט. עפ"י הכתובים בפורום הצורך בקיומו של הפורום הוא רב ,כאן הוא המקום היחיד בו יבינו אחרים את כאבך ,תסכולך ,סבלך ואת העובר עליך ,כאן תשמעו מאחרים על נסיונם ומלאי של פתרונות יצירתיים וכאן החשוב ביותר ,כאן הבושה מתפוגגת לה. ישנן לצערי הרבה משפחות שעדיין מתביישות בדבר מחלתם של יקירהם ,שמא הסביבה תדע. יחד עם זאת צריך לציין כי יש מודעות היום יותר למחלהבקרב הקהילה הסובבת לנו ,יותר הסברה ועמותת אלצהיימר בשיתוף חברי פורום אשר נרתמו למערך ההסברה יתחילו בקרוב במימוש פעולות ההסברה עפ"י תכנית שהוטוותה במיוחד לכך. ציפיות לכולנו יש ,החשוב הוא לא להעלות את רף הציפיות אחרת נתמוטט. את הליך המחלה רובנו כבר יודעים כאן ,הציפיה היא איך לעבור את זה? ,כל אחד בדרכו יודע לעשות זאת בצורה הטובה ביותר,וביוק לשם כך אנחנו כאן. שבוע טוב ושיהיה לנו רק טוב גרשון

אסתרס

New member
לספר על עצמי

הסיבה שנכנסתי רק עכשו פשוטה , לא היה לי מחשב. במקום לכתוב על עצמי, אני מפנה את הגולשים ל; HOT 25 ביום ראשון בשעה 1330 ב יום רביעי + שבת בשעה 17300 ו-ב yes בערוץ 98 בשעות הנל שם אני מספרת על ההתמןדדות שלנו עת המחלה, ותכירו אותי, אסתרס

ronnyw

New member
לאסתר ס' - צפיתי בסרט.

וכמו שכתבתי בעבר - מסירה בפנייך, בפני בעלך, בפני משפחתך את הכובע !! מעבר לזה שריגשתם אותי, שאני מעריכה את הפתיחות, את המשפחה היפה וכל זה (שחשוב מאוד מאוד בפני עצמו) - אני חושבת שזו בדיוק הדרך להעלות את המודעות למחלה. סרט כזה או דומה לו, אחת לתקופה, ברשת ראשית - והציבור יתחיל להבין על מה אנחנו מדברים, וכמה שזו מחלה "של כולם" שרובצת לפתחו של כל בית, וכמה שהחולים בה הם אנושיים, בעלי סיפור חיים, ולא סתם תמהונים משונים. ממליצה לכל הפורום לצפות ולהראות. אני אישית מתכוונת להושיב את בני משפחתי בהקרנה הבאה.

אסתרס

New member
תודה לך ronnyw

הסיבה העקרית לחשיפת הסרט והמשפחה לציבור הרחב הוא בדיוק כפי שאמרת לחשוף את המחלה האיומה האורבת לכל אחד בין אם הוא משכיל או לא ובין אם הוא עשיר או עני. אנחנו צריכים להביא הכל לידיעת הציבור ולא להתבייש. ולהתחיל לדרוש את זכויותחולה האלצהיימר הרמוסות. לא עשינו שום דבר רע ונענשנו פעמיים ,פעם מהמחלה ופעם מהתעלמות משרד הבריאות. יש שיר מדהים של חיים גורי ושמו "העונש", שלחתי אותו לרותי יצחקי עורכת העתון ואני מקווה שהוא יפורסם בעלון,

למעלה