ברוכים הבאים ואהלן לחברים החדשים

glitter8

New member
ברוכים הבאים ואהלן לחברים החדשים../images/Emo168.gif

בואו, תשבו, תשתו
ספרו משהו על עצמכם, ואנחנו נדאג לארח אתכם יפה, המסאג' עלינו

SHANILIROY

New member
וכמובן לא נשכח להזמין אתכם לחגיגה השנתית שלנו

במצדה !
בואו בהמוניכם ,וכמו שענבל כתבה הישארו איתנו ,חמים ונעים ממש כמו משפחה !

Jen74

New member
היי, אז... החלטתי להצטרף סופית ../images/Emo9.gif

מעריצה סמויה ושקטה כבר שנים רבות. לאחרונה מוצאת את עצמי מזמזמת שוב ושוב שירים של ברוזה ולא ממש ברור לי למה.
מעבר לזה שאלו שירים יפים שעושים לי טוב בלב ובעצם, זאת כבר סיבה מספיק טובה לזמזם אותם.
אז ספרו לי על עצמכם ושאלו אותי שאלות. מבטיחה לענות על רובן.

SHANILIROY

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ספרי קצת על עצמך .. נראה אותך במצדה ?

Jen74

New member
מהסוף - לגבי מצדה, אני מאוד מקווה

כל שנה אני מקווה להגיע וכל שנה מסיבה כלשהי זה לא מסתדר. אני זוכרת שלפני כשנה וחצי היה מפגשון פצפון במסגרת פורום אחר כאן בתפוז אצל המנהלת הנכבדת של פורום זה והיא סיפרה לי איך שכל שנה הפורום מתארגן לנסוע למצדה ומי שלא מצטרף לחבריא בדרך, פוגשים אותו למרגלות המצדה.
נשמע כיף לא נורמלי מכל בחינה אפשרית. אני מקווה סוף סוף להגשים את החלום ולהגיע להופעה של דיוויד ברוזה בכלל ועוד במצדה, בפרט. לא, מעולם לא הייתי בהופעה של ברוזה... לספר קצת על עצמי? בת 36, אמא ל- 4 בנות (תאומות-16, בת 4 וחצי ובת כמעט 10), גרושה מעל לחמש שנים, בזוגיות כשנה וחצי. מנהלת פורום אלביס בתפוז כשבע שנים וניהלתי גם פורומים אחרים כאן. עוד משהו ששכחתי? אה, כן... מאז ומתמיד אוהבת מוסיקה בכלל ובין השאר גם את ברוזה.

Jen74

New member
ואני כל כך מעופפת שלא שמתי לב שזה כבר סופ"ש

הקרוב המופע

glitter8

New member
אהלן ג'ני

איזה כיף שבאת לפה! עכשיו יש עוד ג'ינג'ית בחבורה! את מוזמנת לתקוע יתד בפורום ולהוסיף מנסיונך כמנהלת פורומים, זה בהחלט יעזור לנו בעיקר להגדיל את מספר החברים...

Jen74

New member
../images/Emo140.gif

אחוות הג'ינג'יות.
אני אתקלם ובשמחה אתרום ככל שאוכל.

למעלה