דיברגנט חדש
Well-known member
שמתם לב, ששמו אותנו באשכול של תרבות ואמנות?לאתר החדש
שמתם לב, ששמו אותנו באשכול של תרבות ואמנות?לאתר החדש
נחמד.שמתם לב, ששמו אותנו באשכול של תרבות ואמנות?
בקשתי לעבור לקטגוריה משפחה.שמתם לב, ששמו אותנו באשכול של תרבות ואמנות?
מצד שני אותם שרשורים שקופצים מופיעים בס"ה כשורה אחת מתוך כלל השרשורים שרובם יהיו חדשים ואקטואליים. כך קל יותר לא להיכנס אליהם גם אם קפצו אחרי זמן רב.כשכותבים תגובה יש בתחתית הדף פורומים>תרבות ואמנות>חורזים וכותבים.
לגבי מציאת הפורום או מציאת תפוז באופן כללי: כשכותבים תפוז בגוגל (או גם תפוז פורומים) מקבלים את הקישורים אל התפוז הוותיק, לא אל החדש. כשאני במחשב לא שלי מאד מסובך לי להגיע לתפוז החדש.
ויש לי עוד השגה על התפוז החדש: בקודם- אחרי 3 ימים שרשור לא היה קופץ לראש הדף. בנוכחי אפשר לגשת לשרשור מימי בראשית, והוא יקפוץ לראש הדף. בחלק מהשרשורים הארוכים והמייגעים אני אישית פשוט לא נכנסת לכאלה, זה מציק ומעצבן לחפש את ההודעה החדשה בין עשרות ההודעות הישנות. הממשק הקודם גרם לאנשים לפתוח נושא חדש, מה שלרוב עורר דיון והתיחסות. הדבר הזה עוד יחמיר עם הזמן, כשאנשים יוכלו לגרור שרשור מסויים שנתיים ויותר.
עדיף שרשור ארוך משרשור עם קישורים שמפנים לשרשורי עבר בנושא.כשכותבים תגובה יש בתחתית הדף פורומים>תרבות ואמנות>חורזים וכותבים.
לגבי מציאת הפורום או מציאת תפוז באופן כללי: כשכותבים תפוז בגוגל (או גם תפוז פורומים) מקבלים את הקישורים אל התפוז הוותיק, לא אל החדש. כשאני במחשב לא שלי מאד מסובך לי להגיע לתפוז החדש.
ויש לי עוד השגה על התפוז החדש: בקודם- אחרי 3 ימים שרשור לא היה קופץ לראש הדף. בנוכחי אפשר לגשת לשרשור מימי בראשית, והוא יקפוץ לראש הדף. בחלק מהשרשורים הארוכים והמייגעים אני אישית פשוט לא נכנסת לכאלה, זה מציק ומעצבן לחפש את ההודעה החדשה בין עשרות ההודעות הישנות. הממשק הקודם גרם לאנשים לפתוח נושא חדש, מה שלרוב עורר דיון והתיחסות. הדבר הזה עוד יחמיר עם הזמן, כשאנשים יוכלו לגרור שרשור מסויים שנתיים ויותר.
לא היית מעדיף שאנשים ייכנסו ויקראו את ההודעה החדשה? כשאני יודעת שאצטרך לחפש אותה בין 117 הודעות שנכתבו קודם אני מוותרת מראש.עדיף שרשור ארוך משרשור עם קישורים שמפנים לשרשורי עבר בנושא.
אכן, עבר ומזל טוב ובשעה טובה על הטייטל הרישמיבקשתי לעבור לקטגוריה משפחה.
וכעת זה אכן פורומים>משפחה>חורזים וכותביםכשכותבים תגובה יש בתחתית הדף פורומים>תרבות ואמנות>חורזים וכותבים.
ברוכים הנמצאיםלאתר החדש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.