ברוכים הבאים כל החדשים

SVS1

New member
שלום - חדש!

Hello אני חדש:). שמעתי את בית הבובות ואהבתי מאוד. ממש מוכשרים:). חתיכת אקורדים יש להם בפריטות.. למתוח את היד עד שהיא יוצא מהגריף. וול מקווה להנות:) אגב זה הדיסק הראשון שלהם או שיש עוד (מדבר כמובן על הדיסק של שיר לעיפרון)?

שלום אנשים...

אני חדש בפורום ואני נורא התרשמתי מהלהקה בית הבובות זאת להקה סוףףףף הדיסק מדפים מפוצץ בשירים מהממים! אחד אחד... שיהיה לכולם שבוע קסום!!! אלי.

flozki14

New member
../images/Emo105.gifהופעה של בית הבובות

שלום קוראים לי הדס ,אני די חדשה כאן..אז בטח אתם לא מכירים אותי... בקיצור!!! שמעתי את בית הבובות לראשונה בקורס מהתנועה ומשם זו הייתה אהבה ממבט ראשון (חחחח...פלצני לאללה...סתםם) אני פשוט מתה על השירים שלהם,המילים ובכלל הביצוע בכל שיר ושיר קניתי את הדיסק ועכשיו רק נשארה ההופעה..שממנה אני בטוח יצא מרוצה אני גרה קרוב לת"א . פליז אם מישהו יכול לשלוח לי לוח הופעות של הלהקה או אם ידוע למישהו על הופעה בת"א (רצוי בבארבי) שיודיע לי בבקקקששהההההההההההההההההה האיי סי קיו שלי-304504330 איי מיל- [email protected] תודה רבהההההההההההההההה!!!!!!!!!!

eladi88

New member
שלום לך מישהי חדשה...מה שמך?

בת כמה? מאיפה? איך? כמה? למה? ועוד כמה שאלות

SponT

New member
אהלן... כן הם חתיכת מוכשרים... ../images/Emo13.gif

ויש להם אלבום 1 בשם "מדפים" שכן, שם יש את השיר "שיר בעיפרון". תהנה פה!

יש הופעה ב3/9 או ב6/9 בבארבי ת"א

לא זוכרת.. תעברי כאן על ההודעות יש לו"ז הופעות לחודשיים הקרובים.

eladi88

New member
ברוכה הבאה

יש גם בפסיטבל ווליום ת"א הופעה שלהם....

תודה רבה לכן מתוקות...

אני עף לישון עכשיו אז למרות שלא תראו את ההודעה הזאת הלילה אני מאחל לכולכם לילה מקסים!!!!! וחלומות מתוקים מתוקים... מממממממממווווווווווווואאאאאאאאההההה!!!!! ביי...

אני לא צועק...

זה מראה על הדגשה של הסוף אחי! אפשר גם ללחוש את המילה סוףףףףף....

למעלה