ברוכים הבאים לכולם

Henush Duani

New member
שלום,אני חדשה כאן../images/Emo13.gif

היי אני חן
מאוד אהבתי את המוצרים של U-girl. אני מעריצה של רוני דואני
מקווה להשתלב כאן.

חדשה-איך לא?!

היי למור אדווה ועוד מפורום רוני כן כן גם אני הצטרפתי עלוד פורום שקשור לרונעעע שלנו מזל טוב למנהל..יש לי הערה להעיר..אממ באתר הרשמי רשום יו גירל בטיפו אבל האתר בכלל לא מעודכן ואני רשומה ויש לי 5 אתרים רוצים לראות דוגמא אין אני מנהלת? www.duani.girlz.co.il אז אפשר להיות המנהלת של אתר יו גירל בטיפו?ואיך אני פונה???תודה וביי

חדשהה../images/Emo24.gif

אני ספיר בת 12 וחצי. ואני אוהבת את רוני
מאוד אוהבת את רוני
ו...זהו
נראה לי שכבר הרוב פה מכירים אותי
ואני הולכת השבוע לקנות (לא עדיין אין לי
).. אבל לא נראה לי שאני אקנה איפור כי...אני לא ממש מתאפרת עדיין

חדשה =]

שאלוום לכםם=] אני חדשה קוראים לי איזבלה ואי מחיפה =] אממ.. אומנם אני מאוד אוהבת את רוני לדעתי הגלוס לא משו לא ניסיתי את שאר הדברים אבל הגלוס ממש לא לעניין זה בדיוק אותו גלוסס שיש בשוק רק זה עם עטיפה של רוני =[ אצלנו בבצפרר כולם אומרים ככה כי הוא לא איכותי בכלל עדיין לא ניסיתי את שאר הדברים אבל אני מקווה שהם איכתויים =]]]]

../images/Emo187.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מבינה שאין טעם להציג, נכון?|קריצה|

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שיר בת 14 [ע ו ד שלושה שבועות ויום
] מראשון לציון.
תהני D: ובקשר למה שכתבת-המוצרים מאוד איכותיים. בקרמים ובמוצרי הטיפוח [לא מדובר כאן באיפור.] יש ויטמינים וכל מיני חומרים שמזינים את העור, ובנוסף לכך המוצרים לא נוסו על בעלי חיים [מה, זה חשוב.
]. אני ממליצה לך לקנות את מה שאת צריכה ורוצה
.

למי שחושב שהמוצרים לא טובים תקראו!

היי בנות, תקשיבו קראתי כמה תגובות שהמוצרים לא משהו ולא איכותיים ושטויות כאלה! אני התאהבתי במוצרים שלהם! קניתי את הגלוס הורוד את הסומק ואת המסקרה! וכולם כל כך טובים! הקטע של החברה הזאת זה שזה מוצרים לגיל העשרה! בגלל שהצבעים כל כך עדינים אני אוהבת את זה! ואני מתכננת לקנות את התי איפור של כל המוצרים אפילו שהוא עולה 300 ש"ח! ואני ממליצה לכל הבנות שאוהבות להתאפר לרכוש את המוצרים! המוצרים האלא מדהימים וכל כך טובים! שמתי את הגלוס הורוד בבוקר לבית ספר וזה לא ירד לי! כל היום זה נשאר! קניתי פעם גלוס בשוק וזה לא הרזיק מעמד זה נשאר אולי לשעה... אפילו פחות! אני ממליצה מכל הלב על המוצרים! ואני לא אוהבת את רוני סופרסטאר או משהו! אני פשוט חושבת שהמוצרים מדהימים אני ממליצה לכן בנות!

Roni My Star1

New member
../images/Emo110.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמי לאה ואני בת 12 וחצי מהצפון
השתלוות מהירה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוכה הבאה...

אני דווקא אהבתי את הגלוס. ובקשר ל"כולם אומרים ככה", את עברת ילד ילד ושאלת: "לדעתך הגלוס של UGIRL איכותי?" אני לא חושבת. אני לא אוהבת הכללה, אז תעשי טובה ואל תשתשמי בזה.

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gif

ברוכה הבאה
אמ, את מכירה אותי נכון?XD [שאלה רטורית
] תראי, את לא חייבת לקנות את האיפור, יש גם שמפו, מרכך, קרם גוף, לחות לשיער ועוד הרבה

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifהמלצה../images/Emo26.gif

אני ממליצה לך את הקרם נצנצים
אבל עוד לא ניסיתי את שאר המוצרים כך שאני לא יכולה להגיד לך..אבל בטוח כולם טובים..

Roni My Star1

New member
../images/Emo110.gifספי באה לביקור...

|סמייליאומרמשהולאקשור| את מכירה אותי נכון?[אם את לא מכירה אותי אני יכנס לדיכאון
]

חדשה../images/Emo140.gif

טוב אז בטח הרוב כאן מכירים אותי... אבל מי שלא אז... טל ויימן 12 קרית מוצקין ואני חולה על רוני אז בטח שאני יהיה פה.

למעלה