אז כדי שתרגישו בבית אנא שרשרו לכאן את תאריך יום ההולדת של הילד. את רשימת ימי ההולדת תוכלו לראות במאמרים בראש העמוד. כמו כן תוכלו למצוא במאמרים את המדריך למשתמש עם הסברים על הפורום. שיהיה לכולנו יום נהדר
התכוונתי עד איזה גיל של הילדים הפורום. (כי ב-YNET זה עד גיל 5 ולא מצאתי שם את מקומי). ימי ההולדת אצלנו הם ככה: אפרת - 25.3.94 רותם - 21.9.95 דפנה - 14.4.01 וחג שמח לך ותודה.
עקרונית עד גיל בית הספר ואז יש את פורום הורים לילדים ביסודי. יש לנו ברשימת ימי ההולדת גם ילדים גדולים יותר מ-6 אבל רוב הילדים להערכתי קטנים משנתיים. כך שמעשית זה תלוי בהרגשה שלך-אם את מוצאת כאן את מקומך יופי, אם לא יש עוד פורומים..
שמי דליה, קיבוצניקית מהדרום, נשואה ואם לחמישה ילדים. בת גדולה בת 16, השנייה בת 14, השלישי בן 12, הרביעי בן 5 והקטנטונת בת 4 (בעוד חודש). במקצועי אני מורה לחינוך מיוחד, מחנכת כיתת c.p. וכמו שאמרתי שלום לכולם ושמחה להצטרף לשורותיכם! דרך אגב: לעיתים אני מופיעה גם כ: דליה.ד פשוט אני גולשת דרך שני מחשבים....
כל הכבוד לי יש רק אחת מקסימה בת 7 חודשים. ובהחלט לא נשאיר אותה לבד אבל 5 ילדים. נשמע לי נפלא וקשה ביחד. אשמח לראות אותך פה עוד הרבה, עם ניסיון כמו שלך בטח יהיה לך המון מה לתרום להשתמע יונית
שמי דליה, נשואה מהדרום. יש לי 5 ילדים: ברית בת 16 (כמעט) 24.12.85 עדן בת 13.5 26.8.88 נדר בן 12 25.3.90 אופז בן 5 14.8.96 תהל בת 4 25.1.98 [email protected]