ברוכים הבאים לכל החדשים

חחחחחחחח, סוף סוף קלטת!

ובהזדמנות זאת- מזל טוב ליובלי! בן שנה!!!!!!!!!!!!! }{}{}{}{}{ מגלי וממני!

רותי&ע

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים ../images/Emo20.gif

אז כדי שתרגישו בבית אנא שרשרו לכאן את תאריך יום ההולדת של הילד. את רשימת ימי ההולדת תוכלו לראות במאמרים בראש העמוד. כמו כן תוכלו למצוא במאמרים את המדריך למשתמש עם הסברים על הפורום. שיהיה לכולנו יום נהדר

Iris-1

New member
רותי - לאיזה גילים מכוון הפורום?

התכוונתי עד איזה גיל של הילדים הפורום. (כי ב-YNET זה עד גיל 5 ולא מצאתי שם את מקומי). ימי ההולדת אצלנו הם ככה: אפרת - 25.3.94 רותם - 21.9.95 דפנה - 14.4.01 וחג שמח לך ותודה.

רותי&ע

New member
שאלה קשה..

עקרונית עד גיל בית הספר ואז יש את פורום הורים לילדים ביסודי. יש לנו ברשימת ימי ההולדת גם ילדים גדולים יותר מ-6 אבל רוב הילדים להערכתי קטנים משנתיים. כך שמעשית זה תלוי בהרגשה שלך-אם את מוצאת כאן את מקומך יופי, אם לא יש עוד פורומים..

שלום לכולם../images/Emo24.gif

שמי דליה, קיבוצניקית מהדרום, נשואה ואם לחמישה ילדים. בת גדולה בת 16, השנייה בת 14, השלישי בן 12, הרביעי בן 5 והקטנטונת בת 4 (בעוד חודש). במקצועי אני מורה לחינוך מיוחד, מחנכת כיתת c.p. וכמו שאמרתי שלום לכולם ושמחה להצטרף לשורותיכם! דרך אגב: לעיתים אני מופיעה גם כ: דליה.ד פשוט אני גולשת דרך שני מחשבים....

יונית ש

New member
הרוכה הבאה - וואו 5 ילדים ../images/Emo57.gif

כל הכבוד לי יש רק אחת מקסימה בת 7 חודשים. ובהחלט לא נשאיר אותה לבד אבל 5 ילדים. נשמע לי נפלא וקשה ביחד. אשמח לראות אותך פה עוד הרבה, עם ניסיון כמו שלך בטח יהיה לך המון מה לתרום להשתמע יונית

Iris-1

New member
איזה כייף לפגוש פנים מוכרות .

מכירה אותך דרך הפורום של הפרעות קשב. ברוכה הבאה.

כרטיס אישי

שמי דליה, נשואה מהדרום. יש לי 5 ילדים: ברית בת 16 (כמעט) 24.12.85 עדן בת 13.5 26.8.88 נדר בן 12 25.3.90 אופז בן 5 14.8.96 תהל בת 4 25.1.98 [email protected]

Iris-1

New member
על מה לוחצים לראות את רשימת ימי

ההולדת? איפה בכלל קודם ראיתי משהו ועכשיו אני לא מצליחה להגיע לזה. אז איפה זה?

למעלה