ברוכים הבאים לנרניה

חדש../images/Emo126.gif

אממ אני שי בן 14 וחצי מערד!! אני התחברתי לנרניה עוד לפני הסרט או קריאת הספר כי שיחקתי בהצגה על הספר הראשון! אממ שיחקתי את טומנוס הפרופסור ומוגרים! אממ מקווה להשתלב...

הי אני חדש

ואני מת על נרניה אני אוהב תספר האריה המכשפה וארון הבגדים וכבר מחכה לקרוא תבאים איך הסרט?

ERESTOR

New member
שלום אני חדש=]

היי אני חדש =] קוראים לי שי רובין ..מה וקורה?! בכל מקרה תהיתי לי אם תוכלו להסביר לי על הסדר של סיפרי נרניה מבחינה עלילתית לא כמו המדריך לפי שנים או תוכן למעלה בדף אלה האם הספרים הם המשך של אחד לשני כמו שר הטבעות או הארי פוטר...האם ככל שממשיכים בספרים הספרים מבחינת תוכן יותר מבוגרים ו...כמה שאלות: 1)מה קורה עם פיטר והאחים ?..ממשיכים איתם בשסרים הבאים?לא?למה?ואיפה הם? 2)לאן אסלן הלך בחורף של המכשפה? למה לא נלחם?ולמה הוא הלך לאחר ש4 האחים הומלכו? מאיפה המכשפה הגיע?האם היא נברא עם אסלן כמו שאמר מתי שצותתו חוקי נרניה?...ואם לא מה הפשר שלה ומי החליט על החוק של קביעת דם הסבוגד שייך לה?.. בתודה ענקית מראש סליחה על בילבול שכל אבל אני באמת מתעניין ובעזרת התשובות שלכם אני יהיה מעוניין לקרא את הספרים אז בבקשה טענו לי =] =] =] בתודה ענקית מראש =] שי רובין erestor of revendell

israeli alias

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

האמת שזו בין השאלות היחידות שאני יכולה לענות לך עליהן- כי ראיתי רק את הסרט- בינתיים
.. הסרט לדעתי מדהים, מאוד אהבתי ובעקבותו נחשפתי לסדרת הספרים, אהבתי בעיקר את הסוף, ואני מאוד ממליצה לראות אותו
אגב, אני הדר, 15.5 מי-ם

תשובות:

כן, הספרים הם המשך אחד של השני, כמו ספרי הארי פוטר. כולם מספרים על עלילות ממלכת נרניה בזמנים שונים של קיומה. 1.בספרים הבאים מספרים על הרפתקאות נוספות של פיטר והאחים בארץ נרניה, ואחריהם, על הרפתקאות של מכרים שלהם באותה ארץ. 2. אסלן הוא אל של הרבה עולמות וארצות, והוא פועל בכולן כשצריך אותו. לכן הוא לא היה בנרניה בזמן החורף, והלך אחרי שהארבעה הומלכו. הוא נלחם (הרג את המכשפה). על המכשפה תלמד בספר 'אחיינו של הקוסם', שרצוי לקרוא אותו אחרי 'האריה, המכשפה...', ולא לפני. היא לא נבראה עם אסלן, אבל היא רכשה בחייה ידע רב, אבל לא מתואר בשום ספר איך. על החוק שדם הבוגד שייך לה - החליט קיסר הימים, אבא של אסלן, שהוא אלוהים.

ToryMaster

New member
להבת אש ענתה

להבא פשוט תחכה בסבלנות, אם אנחנו לא עונים זה לא כי אנחנו מרושעים, ובכנות כשמתחננים ולוחצים לענות - הרבה פעמי םזה רק גורם לאנשים לא לרצות להגיב. להבה ענתה, ואני ממליצה לך בחום שלא לבקש עוד פירוט, כי אחרת תפספס הרבה מהספרים.

לא נכון, דווקא זה שהוא ביקש עוד פעם

גרמה לי להבין כמה זה חשוב לו ולענות לו. אם הוא לא היה מבקש שוב הייתי מחכה לתשובה של אחד ממכם.

ToryMaster

New member
הרבה פעמים

זה לא בכל הפעמים, ברור לי שלך זה לא מפריע, אם ענית
. אני מתעבנת נורא כשעושים לי משהו כזה, ואני מכירה לא מעט אנשים שמרגישים כמוני.

dorgilyt

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

לגבי הסרט, סרט נפלא, מלא אפקטים, ולפי הפירסומים, גם הסרט היקר ביותר של דיסני מאז ומעולם, מומלץ מומלץ, כמובן שגם כדאי לראות את הסרטים הישנים יותר, קצת יותר קודרים

ERESTOR

New member
שינכן צודקות אפילו אותי מעצבן שעושי

ם לי את זה פשוט פחדתי שהשירשור שלי יעלם ולא יענו לי..הכי התחילו לעשות עוד מלא נושאים..אני מודה ללהבת אש הדרקונית מקרב לב תודה רבה לך עשל התשובות ועל הסבלנות ולToryMaster תודה על ההמצה מצטער עם הפרעתי לך זאת ממש לא היתה הכוונה להציק פשוט כמו שלהבה אמרה באמת רציתי לדעת..ולא להציק=]

למעלה