ברוכים הבאים לפורום גיים בוייז

TOUSH

New member
ברוכים הבאים לפורום גיים בוייז../images/Emo70.gif

אני רעות בת 17 מנתניה וזה הפורום הראשון שאני מנהלת
כמו שכולכם יודעים זה פורום ללהקת הבנים גיים-בוייז
שבאמת מגיע להם פורום
ואני מזמינה את כולכם להיכנס ולהתעדכן וגם לקמפיין אותו
תקנון הפורום
מטרת התקנון מטרת התקנון היא למנוע באלגן בפורום ולהבהיר לכולם מהם כללי הפורום. לפניכם מספר כללי יסוד, אנו מבקשות להקפיד על הכללים, ולא רוצות להגיע למצב שאנחנו מעירות על גבי הפורום וחוסמות גולשים. אנא קיראו והפנימו את התקנון, על מנת שהגלישה בפורום תהיה כיפית ומהנה שירשור לפני פתיחת הודעה חדשה, בבקשה בידקו האם קיימת הודעה בנושא, במידה וקיימת דאגו להגיב להודעה את מה שברצונכם לומר. על מנת להגיב להודעה, לחצו על כפתור "הוספת תגובה". אנא דאגו להגיב להודעה הנכונה, צירפנו הסברים לגבי שרשור נכון. שיחות אישיות אין לקיים שיחות פרטיות על גבי הפורום, ובבקשה לא להפוך כל שרשור לשרשור אנחנו מודעות לכך שאתן רוצות לשמור על קשר עם חברי הפורום, לשם כך נועדו המסרים האישיים, השתמשו בהם. אוף טופיק הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, יש לשרשר לאוף טופיק קיים. מדי יום יפתח בפורום שרשור במידה ולא קיים שרשור כזה, או שהשרשור הישן כבר אינו קופץ יש לפתוח שרשור חדש, בנושא השרשור חייב להופיע האייקון שמירה על זכויות יוצרים אין להמליץ בפורום על הורדת שירים מקאזה אימייול וכיוב`, ואין לפרסם קישורים להורדת שירים בצורה לא חוקית. הודעות כאלה ימחקו! הצעות יעול ויצירת קשר כל הצעה, הערה, ביקורת, אתם מוזמנים להעביר לנו במסר אישי, נשמח לשמוע (לקוח מפורום מירי מסיקה אבל תקף גם לפורום הזה) גלישה נעימה רעות

shirush10

New member
חדשהההההההההההההההההההההה

היי אני חדשה פה!!! קוראים לי שירה ואני מתההההההההההההה אבל מתה על גיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ע=ו=ב=ד=ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז יום נפלאאאאאאאא ומדהיםםםםם!!

ayala 13

New member
מזל טוב תתחדשו../images/Emo65.gif

רעותיייי תתחדשי על הניהול מאמי,יפה לך כחול
עכשיו נראה אותך משרשרת את ההודעה הזו לאנשהו

Dcup

New member
היייי....

אני חייבת תמונות של שלהם. ואני כבר לא זוכרת את השמות.... אבל אני חולה עליהם. יש לי פתק שרשמתי גיים בוייז בלבבות.... ואיך נרשמים???????? באהבה חולת גיים בוייז.... (רק חזרתי מטיול ארוך בח"ול אז אני לא זוכרת.. סורי (גם אני מתביישת בעצמי....)) מישהו יכול להביא לי גם תמונות של אושרי כהן?

morush hmamush

New member
../images/Emo35.gifלמה!?!??!

יאפות שילי זאת מורוש חמיי תקשיבו למה זה לא הפורום הקודם!?!?!?

shirush10

New member
../images/Emo13.gifמזה יש פה מישהו בכלל???

בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה