העדפת לפתוח משתמש חדש, או שהייתה לך בעיה טכנית להכנס לכאן עם המשתמש הקודם שלך?סקנדי אין דה האוס
זו אחריות המשתמש לוודא שנתוני שחזור הסיסמא בחשבון, עדכניים.מניח שרובנו שנרשמו לתפוז בשנות ה2000 המוקדמות כבר אין כלכך קשר עם המייל שהם נרשמו בזמנו
זה העניין שלי לפחות
גם אני נרשמתי לתפוז בתחילת שנות ה2000 והמייל מאז כבר לא קיים יותרמניח שרובנו שנרשמו לתפוז בשנות ה2000 המוקדמות כבר אין כלכך קשר עם המייל שהם נרשמו בזמנו
זה העניין שלי לפחות
בגלל שכרגע אין כלום משודר אז באופן טבעי שומם כאן..אוקיי אוקיי, הצלחתי להיכנס עם הכינוי שלי סוףסוף
אז מה הדיבור, אנשים פה? עברתם למקום אחר?
התחלתי להשלים הישרדות 38 (התחלתי... אני כבר לקראת הסוף)
מקווה שבקרוב, עצרתי קצת למבחניםבגלל שכרגע אין כלום משודר אז באופן טבעי שומם כאן..
מאמין ומקווה שבהמשך יהיה קצת יותר פעיל (בקרוב עונה 22 של האח)
מוזמן לפתוח פוסט חדש ולכתוב על 38
הארכיונים אמורים לעבור בשלמותם בעתיד הקרוב, לפי ההבטחות..מקווה שבקרוב, עצרתי קצת למבחנים
עם BB בכלל אין מה לדבר, יש לי מלא להשלים
תפוז אמרו מה קורה עם הארכיון של הפורום? (הזה... או האחרים...)
מתעסקים פה בדברים מסוכנים תפוז... ארכיונים של 20 שנה זה לא צחוקהארכיונים אמורים לעבור בשלמותם בעתיד הקרוב, לפי ההבטחות..
העונה של מה? הישרדות? לא תהיה עונה חדשה עד 2021.כמובן, העונה החדשה תתחיל לא לפני אוקטובר, כדי לתת מקום לעונה 22 המתעכבת של ביג בראדר.
מה יש אפשרות לראות את המיילים של האנשים פה?מניח שרובנו שנרשמו לתפוז בשנות ה2000 המוקדמות כבר אין כלכך קשר עם המייל שהם נרשמו בזמנו
זה העניין שלי לפחות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.