ברוכים הבאים לפורום "הימין שלנו"!

bleeding guitar

New member
../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום ../images/Emo168.gif

Pure M

New member
ברוכים הבאים לפורום "הימין שלנו"!

שירשורי מזלטוב ובהצלחה יש לשרשר לכאן.

הMפצח

New member
ברכות על הפורום החדש

נקווה שזאת תיהיה במה ימנית אמיתית.

הMפצח

New member
באיזה עיר אתה מתנחל ?

אגב, מה הקטע עם המשפט האחרון בחתימה שלך ?

Pure M

New member
לא עיר,

ישוב, צפונית לירושלים. ומה הקטע? מה העניין?

הMפצח

New member
סתם לדעת בכללי

אם הולכים לפי ההגדרה של "מתנחל", אז לדעתי זה חל על כל עיר בארץ. (כי מבחינת הערבים אין הבדל בין גוש קטיף לתל אביב)

Pure M

New member
זה סתם כי זו ההגדרה הנפוצה והנוחה,

אל תחפש אותי בקטנות. פעם היינו משתמשים בהגדרות אחרות אבל עם הזמן זה השתנה.

StrengthHonor

New member
מזל טוב על הפורום

It's about f* time we have our own ranting corner in the intertubes. ובבקשה תעשה חיים קשים לאנשים שבאים מפורומים קומוניסטיים\רדיקליים ולא מאפשרים דיון נורמלי (מסיטים נושים) הם הרסו כל פינה טובה..... (כמובן צריך לדאוג לחופש הביטוי אבל יש הגיון ברור מאליו מתי זה הופך לספאם)

pelegs

New member
אין ספק שזכותו של מנהל הפורום

לבקש חשמור מסגרת מסויימת לדיונים, אבל כדאי שגם יהיו כאן דיונים יותר פתוחים. אין מניעה לסווג מראש דיונים מסוימים ככה שהם בתחום "החלפת דעות בנושא הפורום", ואחרים כדיונים פתוחים יותר שמיועדים גם לאנשים כמוני, שבאים מתחום הדעות השמאל-רדיקליות (הלא קומוניסטיות, אני חייב להדגיש). אני לפחות מבטיח לא להתערב בדיונים שאתם לא רוצים שיתדרדרו לוויכוחים אידיאולוגיים רחבים. בהצלחה.

Pure M

New member
אין לי בעיה שאנשים עם דעות כמו שלך ישתתפו,

זה חלק מהדיון הפתוח בפורומים, אבל כמובן שתצטרך לכבד את המקום בו אתה נמצא, ואת כך שאתה במיעוט דיעה פה. גלישה נעימה

pelegs

New member
חלילה אני לא אתערב בדיונים לא לי

אני שמח בכל אופן על האפשרות להצטרף לדיונים כן לי

EverMan

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

בתור המקים של 'השמאל שלנו', ואדם שעוד זוכר את הימין שלנו הישן - תתחדשו. ומי ייתן והדיונים פה יהיו פוריים ואינטלגנטים. בהצלחה בהמשך הדרך, ולמנהל - עלה והגשם. ענבר.

הפורום שלך הוציא את העיינים שלי מהמקום

כמה פעמים ובאיזה קלות משתמשים בהקשרים שהם לא הקשרים בשואה ואומרים לאנשים נאצים זה לא יאומן..

EverMan

New member
הפורום כבר לא שלי.

כשהוא היה שלי, ובעיקר לפני שהתגייסתי, הוא היה באיכות גבוה למדי. המצב קצת התדרדר מאז. הפורום שלי נכון להיום הוא מפלגת העבודה (632), קפוץ לבקר אם בא לך.

tapr

New member
מזל טוב

אני מקווה שהפורום יהיה איכותי ומצליח.

ברכות לפורום החדש ושאלה קטנה

אתה מתנחל, ובחתימה שלך רשום "בראשית ברא האדם את האלוהים.." עכשיו, המתנחלים שמציגים בתקשורת הם דווקא אמריקאים דתיים שמסתובבים עם עוזי ויש להם 20 ילדים. איתך אני מבין שהמצב שונה קצת...

למעלה