לתגובה עם ציטוט לוחצים הוספת תגובה בפינה של ההודעה ואז כותבים בעורך ומתחת לציטוטזוהי לא תגובה. אינני יודעת איך כותבים הודעה חדשה. נא הסבר בבקשה.
רציתי לכתוב בפורום החדש, אבל אין לי מושג איך כותבים בו הודעה חדשה. אשמח אם מישהו יסביר קצת איך מתנהל הפורום הזה, איך כותבים תגובה , איך הודעה חדשה ובכלל.
איך ייתכן שאף אחד לא כתב על (סוף סוף) ההדחה של ליטל? בכל אופן, הכי חשוב לי לכתוב שכל כך שמחתי שיותר לא אצטרך לצפות בגב' סמדג'ה ולשמוע את הפנינים שיוצאות מפיה. כל כך ציפיתי להדחה הזאת וחששתי שאלינה תישבר ולא תרשום "ליטל". הופתעתי לטובה. כל הכבוד לאלינה ולעידן.
ואני רוצה לשבח את אלינה על האומץ, על התעוזה, על שהבינה והפנימה שזהו הצעד הנכון בשבילה ושעליה לדאוג לעצמה, גם במחיר של "בגידה". הרי הבוגדת הראשית והראשונה, אלה, לא הוקעה, לא גערו בה, לא אמרו לה "זה לא יפה לבגוד". להיפך. אז מה שמותר לאלה, מותר גם לאלינה ואלינה שוב חזרה להיות הפייבוריטית שלי, כמו בתחילת העונה. הנה, גם אני משנה את דעתי בהתאם להתפתחויות המשחק.
כדי ליצור נושא (לשעבר שרשור) חדש, לוחצים בשדה מעל רשימת הנושאים בפורום או על לחצן פרסם נושא