ברוכים הבאים לפורום זכויות בע"ח!

shanty.G

New member
ברוכים הבאים לפורום זכויות בע"ח!

שלום וברוכים הבאים לפורום זכויות בעלי-חיים, הפורום בא לתת מענה לתהיות בנושא זכויות בעלי החיים והסבל הנגרם להם ע``י בעל חיים אחר: האדם. ניצול וגרימת סבל לבע``ח קיים סביבנו במגוון מישורים- בתעשיית המזון, בתעשיית הפרוות, קרקסים ועוד. כמו כן, בכל רגע נתון, שרויים מליוני בעלי חיים בכאב פיזי ומנטאלי מתמשך וסובלים מיסורי תופת בניסויים במעבדות מחקר בארץ ובעולם. לעיתים בעלי-חיים עוברים התעללות לשמה רק בשל גחמות מעוותות של אנשים שמקומם מאחורי סורג ובריח. מרבית האוכלוסייה מעדיף לעצום עיניים ולהפנות ראש מהעוולות ומהפגיעה המוסרית המהווה, כמה עצוב, חלק מהשיגרה. הדבר הראשון שעלינו לעשות הוא – הגברת מודעות. שלנו ושל הסובבים אותנו. בקישורי הפורום תמצאו אתרים בהם תוכלו להרחיב ידיעותיכם בנושאים השונים. כמו כן, כתובות אתרים של עמותות הפועלות בארץ ובעולם, כתבות, וחוקים והצעות חוק שעלו לאחרונה לסדר היום בכנסת. בעמודי הגלריה תוכלו למצוא דפי מידע תמציתיים, פליירים של העמותות השונות בישראל, אותם ניתן להפיץ הלאה לחברים, מכרים ומכותבים. אני מקווה כי יצטרפו למאבק למען זכויות בע``ח אנשים נוספים וכי נצליח באמצעות הפורום להגביר, ולו במידה מסוימת, את המודעות סביבנו לנושא. שלכם, נורית/shanty.

לילךLilach

New member
לשנטי היקרה : מזל טוב וברכות ../images/Emo140.gif

מהכרות איתך אני יודעת ,שתנהלי את הפורום הזה נפלא. אני יודעת שזכויות בעלי חיים הם בראש מעינייך ואת מקדמת את הנושא בכל הזדמנות וכל פורום שקיים ועושה את זה באמונה שלמה ,מכל הלב ובצורה מצויינת!! שיהיה לך בהצלחה רבה ואני מקווה שהרבה אנשים יצטרפו כדי לתרום למאבק החשוב הזה. שלך , לילך

deep ocean

New member
שלום נורית ../images/Emo13.gif ../images/Emo118.gif

בהצלחה בניהול הפורום!! שמחה לראות שיש פורום כזה סוף סוף בתפוז!!!! אוהבת מיכל

babe10

New member
שנטול!!!!!! ../images/Emo49.gif

המון המון
בטוחה שתעשי את זה על הצד הטוב ביותר. אין מי שמתאים לניהול פורום שכזה כמוך. מחזיקה לך אצבעות.
מירי וה-

וואוווו!!!! נפלא!!!! מזל טוווווב!!!

הגיע הזמן!!! אנחנו, בפורום דרך הלוחמים ובפורום לחיות בהרמוניה מאחלים הצלחה ונשמח לעזור בכל דרך אפשרית. מיותר לציין שהפורומים הללו פתוחים בפני פורום זכויות בעלי החיים באופן מוחלט, לכל עניין ובכל נושא, מבלי לבקש רשות קודם לכן. מזל טוב ובהצלחה.

Michelle1

New member
מזל טוב לשנטי../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

ובהצלחה!!! אם חשבת שנפטרת מחבריך בפורום חיות מחמד נכונה לך הפתעה
תצטרכי לברוח רחוק יותר בפעם הבאה...

אדווה ג

New member
מ~ז~ל - ט~ו~ב!!!

מזל טוב על פתיחת הפורום! זה נושא שכבר מזמן היה צריך להיות לו פורום משלו, וסוף סוף זה קורה! אני בטוחה שהפורום יהיה פעיל. ולסיכום- בהצלחה בניהול הפורום, אני יודעת שתעשי עבודה נהדרת.

TheFinalCut

New member
מזל טוף שנטיקה ../images/Emo13.gif

אין ראוי\ה יותר לניהול פורום זה!

ויקי.ש.

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני בטוחה שתהיי מנהלת מקסימה לפורום נחוץ וחשוב זה! מצטרפת לכל הברכות של שאר המברכים! ויקי

kittydoc

New member
ואוו איזה יופי ../images/Emo24.gif

שנטי ישר כוח והמון בהצלחה

show jumping

New member
בהצלחה!!!../images/Emo45.gif

טוב, כולם כבר אמרו הכל אז אני מצטרפת- בהצלחה! אני בטוחה שאין מישהו מתאים יותר לנהל את הפורום הזה.

shanty.G

New member
צרור תודות!! חברים ותיקים וחדשים../images/Emo13.gif

המון תודות על הברכות המקסימות
, אני מקווה שתהיה פה קהילה שתמשיך לעשות את מה שהותחל בהצלחה רבה אצל מי שבונבונייטה קראה בחינניות- אחיותינו לרשת
. שלכם, shanty

nikit1

New member
ברכות לפורום החדש!../images/Emo140.gif

אנחנו מכירות מהפורום השכן... כל הכבוד על היוזמה, אני שמחה לדעת שסוף סוף הוקדש פורום גם בתפוז לנושא כה חשוב! הרבה הצלחה!

שאנטי? מנהלת? ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

שאנטי! אני מכירה אותך מכל הפורומים האפשריים על חיות! (זכויות בע"ח בוואלה, בעיקר)
!!! שיהיה בהצלחה, נטע כ

champ

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום החדש...

והמון
בניהולו. זהו באמת נושא חשוב שראוי לפורום משלו, ונקווה שהנושא אכן יגיע וייכנס לתודעת הציבור. ושוב בהצלחה. Champ

למעלה