ברוכים הבאים לפורום "חומר מקומי"
!

ברוכים הבאים לפורום "חומר מקומי"../images/Emo24.gif!

השתדרגנו מהקומונה שלנו לפורום חדש דנדש!!!
"חומר מקומי" - מגזין המוזיקה הישראלית החדש והעדכני של רדיו ירושלים, 101FM עם מוטי פרנסיס, מדי ערב [א-ד´] ב- 20:00. מתעניינים במוזיקה ישראלית?
יש לכם מה לומר עליה?
רוצים להביע דעה, לבקר, לפרגן, להתעדכן?
זה המקום בשבילכם!
אתם יותר ממוזמנים להשאר! ים

האגוש

New member
ים, נשמההההההההה

אני אכתוב את זה גם כאן
ובכל מקום!!!! לא תברחי! את נ ה ד ר ת ! אני כ"כ כ"כ גאה בך, ומי כמוני יודעת איזה מרגש זה להפוך מקומונה לפורום?
עכשיו את עם החבר'ה הגדולים
2 פורומים, אחריות גדולה
חחח שיהיה המון בהצלחה, ואני כמובן נשארת
אוהבת מלא מלא
הגר

mekl

New member
דייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מגניבבבבבבב! מזל טוב לנו
איזה מספר מטורף!! יאייייי!!
!|1 יא אללה.. ברכות לכולנו!
יםים!! איזה כיףףףף!!

A t z a

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב בונבוניתת!!../images/Emo80.gif

המון בהצלחה

מ-ז-ל ט-ו-ב!!!

איזה יופי, איזה כיף!! מזל טוב ענקי לתוכנית "חומר מקומי" ולשדר הרדיו מספר אחת בישראל - מוטי פרנסיס! בהצלחה ע-נ-ק-י-ת עם הפורום החדש!

matanky

New member
וואו ../images/Emo2.gif

כל כך מגיע לתוכנית הכל כך שווה הזאת. וים. את מלכה. מלכה מלכה. לא היתה ולא תהיה אחת כמוך שרק תשקיע כל כך הרבה למען התוכנית הזאת. אני אוהב אותך מלא
ושיהיה מלא בהצלחה

GuyHemed

New member
מזל טוב!

מ-ז-ל ט-ו-ב!!! רק שאלה קטנה... מה ההבדל בין הקומונה לפורום? אף פעם אני לא אבין את המוח / מערכת של תפוז

אמממ

בעיקרון פורום זאת קהילה גדולה יותר מקומונה. לא כל אחד יכול לפתוח פורום ולא לכל נושא, בשביל לפתוח פורום עליך לשלוח תופס בקשה לתפוז אנשים ולהוכיח אתה ראוי לזה, במידה ותפוז יחליטו שאתה אכן ראוי הם יאשרו לך לפתוח את הפורום. בפורום יש לך את "הגב" של תפוז שמבקרים בפורום ושבודקים שהפעילות בו תקינה, עומדת בכללים ובתקנון ושוטפת, פורום שלא יהיה פעיל, יסגר על ידם
(להבדיל מקומונה). מעבר לזה, המסך פה שונה.. יש לנו עמוד ראשי שמכיל לוגו, הודעות מומלצות וכו'..וכו'.. ולוח אירועים מאורגן ומסודר יותר מזה שבקומונה. נראלי שזהו בגדול
אתם יודעים על עוד הבדלים?...

../images/Emo126.gif היי ../images/Emo9.gif

בהצלחה לכם... אני צריכה להתחיל לשמוע את התכנית, אבל אף פעם לא יוצא לי
ועכשיו גם הרמקולים שלי נדפקו.

../images/Emo126.gif אה, וגם המספר ממש מגניב ../images/Emo12.gif

וגם עוד משהו לים- מגיע לך! באמת! כי ראיתי כמה השקעת בקומונה! ואת פשוט מלכה!!!!

למעלה