ברוכים הבאים לפורום חרדים

ברוכים הבאים לפורום חרדים ../images/Emo140.gif

פורום "חרדים" כשמו כן הוא, פורום חברתי שמיועד לחרדים, אבל לא רק. כל מי שחשקה נפשו לכתוב בפורום "חרדים" יתקבל בברכה גם הוא, בין אם הוא/היא שומר/ת תורה ומצוות ובין אם לא ובתנאי שיעמוד בכללי הפורום הר"מ: פורום "חרדים" זה פורום חברתי בו נשוחח על כל מה שמעניין אותנו החרדים: חדשות, סוגיות בהלכה, סוגיות בלימוד ו...סתם להגיד שלום אני נמצא אז הבנו על מה הפורום? יפה אתם מוכנים לכתוב? עדיין לא... רק דבר אחרון, כללי הפורום: 1. לכתוב בשפה נקיה מקללות. ומנהלי הפורום מתכוונים הן לקללות בשפת הקודש והן לקללות של סלנג. 2. נא לא לכתוב על נושאים לא צנועים ונא לא להשתמש במילים שאינן צנועות. 3. נא לא לפרסם מספרי טלפון בפורום אלא אם כן כותב ההודעה מפרסם את הטלפון הפרטי שלו. 4. נא לא לכתוב בפורום הודעות פרסומיות. 5. מכיוון שהפורום זה פורום לחרדים נבקשכם להקפיד על כבודם של תלמידי חכמים. אין לפגוע ברבנים של אף זרם. לא של הליטאים ולא של החסידים וגם לא של הזרם הדתי-לאומי. 6. נא לא לכתוב בפורום בשבת ובחגי ישראל. 7. נא לא לכתוב בפורום לשון הרע או רכילות (מנהלי הפורום עובדים בהתנדבות ואינם צריכים תביעה משפטית בגלל הפורום ) 8. אם אתם מכניסים לפורום כתבה הלקוחה מעיתון, נא לא להביא אותה בשלמותה שכן זה פגיעה בזכויות היוצרים. ניתן להביא חלק מהכתבה ונא לא לשכוח לציין מהיכן לקחתם את הכתבה ולהכניס לינק לכתבה (במידה ויש). 9. הפורום לא מיועד לויכוחים בנושאי אמונה בין מאמינים ושאינם מאמינים. ויכוחים בסגנון של: תוכיחו לי שקיים אלוקים או תוכיחו לי שהתורה ניתנה בסיני - אין מקומם בפורום. הודעה שתעבור על כללי הפורום תגרור אחריה תגובה בהתאם לשיקול דעתם של מנהלי הפורום. התפרממות נעימה מנהלי הפורום

אריאלה ואיש הרוח היקרים ../images/Emo24.gif

מזל טוב
על הפורום החדש שהוקם זה עתה. הכללים שיצרתם הם כללים נפלאים, שאני מקווה שהגולשים כאן יעמדו בהם, ואני מתכוונת להתפרמם כאן באופן קבוע, אז תראו אותי פה הרבה, אוהבת, ליאת.

מזלטוש מזלטוש מזלטוש קולולוש../images/Emo65.gif

וי, מאיפה אני מכירה אתכם? רגע. אני לא מכירה אתכם מאיפשהו? המוןןןןןןןןןןןן בהצלחה אני יודעת שאתם - שהנכם צוות מנצח תעלו את הפורום הזה למקומות שפורומים בתפוז מעולם לא הגיעו אליהם יהי רצון שתכף ומייד ממש תיווצר פה קהילה גדולה שמחה ומאושרת של חברים/ות ועוד יישמע וייכתב ידובר ויסופר רבות אודות פורום חרדים בטפוז פוז פוז בטוחני ושתגדילו ותאדירו וכהנה וכהנה וכאלה....
אוהבתתתתתתתתתתתת אתכם 818,000,000,000,000 ש.כ.
קולולולו

ש ו נ י

New member
איך מעליב, אמרת לי רק תודה רבה ולא

ברוכה הבאה לפורום. זה כי אני (עדיין) לא חרדית נחון? איך מעליבבבבבבבבבבבבבבב יוווווווווווו אני בוכההההההההההההההההההההההההההה (זה לא יפה. תבקשי סליחה)

תודה ../images/Emo13.gif

אם זה בקשר לפרסומת - אז כבר דיברתי עם הנהלת הפורומים ויורידו את זה

מזל טוב - בשעה טובה ומוצלחת..../images/Emo48.gif

לאנשים המתאימים ביותר לתפקיד. יה"ר שתשרה הברכה במעשה ידיכם.

giingiit

New member
מזל טוב אריאלה מתוקה ../images/Emo13.gif

מאחלת לך שהפורום יצמח וישגשג

ברכות לבביות

לרגל הולדתו של "פורום חרדים" נ"י יה"ר שתזכו לרוות ממנו רוב נחת לאורך ימים :) אוהב ישראל ומשפחתו

שלום לכולם מזל טוב ובשעה טובה

אז היום סתם קפצתי לומר שלום ולראות מה זה הפורום חרדים יה"ר שחפץ ה' בידכם יצלח

למעלה