טול קורה מבין עייניך
אתה מבזה את עצמך, לאקסיר. הפורום הלז לא יכול להיות גרורה של פורום אתאיזם, מהסיבה הפשוטה - הנושאים הנידונים שונים בתכילתם. פורום זה עוסק ביהדות בפרט, במקביל - במדע בפרט, ובמקביל - מה שבניהם. דהיינו, פורום תאיזם. פורום א-תאיזם, עוסק באנטי-דת, אנטי-אמונה, אנטי-כוח-עליון. אם אתה רואה נושאים אלו בתור גרורה של נושאים אלו, בדוק עצמך. וכי למה מנהל פורום אתאיזם הוא המנהל כאן ? תחילה הייתי אמור הנני להיות המנהל, אך מפאת גילי הצעיר, זה נבצר ממני. במקביל, רציתי שסופר-מן ינהל עימי, לצידי, מכיוון שתהיה במה שווה לאתאיסטים, ולתאיסטים, וסופר-מן הוא מהיחידים המוסריים באמחתכם. בעניין התקנון, אני הוא קובע התקנון, והוא לא יהיה בד בבד עם תקנון פורום אתאיזם. התקנון עדיין לא נוסח, אך הרעיון הכללי שלו. אחרי 3 אזהרות -> חסימה יומית. אחרי 3 חסימות יומיות -> חסימה שבועית. אחרי 3 חסימות שבועיות -> חסימה חודשית. אחרי 3 חסימות חודשיות -> חסימה שנתית. אחרי 3 חסימות שנתיות -> חסימה לצמיתות. יש לך מושג כמה זמן יקח לך להגיע לחסימה שבועית ? דהיינו, התקנון לא "אכיפה נוקשה". ועוד ינתנו לך 3 אזהרות עד שתחסם, ובפעם הרביעית - חסימה יומית. דהיינו אתה צריך לעבור 3 חסימות + מעידה נוספת - חסימה יומית (4 הודעות בעלות אופי פוגעני). X3 דהיינו, 12 הודעות בעלות אופי פוגעני, ולאחר עוד 3 אזהרות, הפעם ה - 16 כבר תהיה חסימה שבועית. "חלק גדול מן המשתתפים כאן הגיעו מפורום אתאיזם(כולל המנהל הנכבד), ולכן זה אכן גרורה של פורום אתאיזם" לא, ראה סביבך, המשתתפים ברובם אינם מפורום אתאיזם. וישנם מאמינים רבים בפורום זה, להבדיל מפורום אתאיסם. המנהל הנכבד - הסברתי כבר מדוע הינו המנהלל. "אתה האחרון שמדבר בשפה נקיה, אל תתמם." דמגוגיה זולה, ואכן - ותו לא. נאמר בשביל לקומם בלבד, ומה גם - שרחוק שנות אור מן האמת לאמיתה. וראה מה כתבתי כאן : >אלא שהדיבור המתנהל שם (גם אני מודה באשמה) הוא לכל הפחות דיבור בזוי, נלוז, וגדוש השמצות וגידופים - דהיינו, דיבור-ליצים.< וכי זו התממות ? דהיינו, אף לא דיברתי אודתיי. וכבר שדיברתי - הודעתי באשמה. אז אין דברייך דמגוגיה - ועוד הזולה שבהם ?