ברוכים הבאים לפורום יומני הערפד
M morani871 New member 22/7/10 #3 סדרה מעולה היום סיימתי לראות את העונה וזו אחת הסדרות הי טובות שראיתי. הפרק האחרון עשה לי חשק לעוד!!
M morani871 New member 22/7/10 #5 באמת חבל.. אבל לא נשאר הרבה זמן.. אולי מישהו יודע אם אפשר להשיג את הספרים בארץ? הסדרה עשתה לי חשק לקרוא גם את הספרים
באמת חבל.. אבל לא נשאר הרבה זמן.. אולי מישהו יודע אם אפשר להשיג את הספרים בארץ? הסדרה עשתה לי חשק לקרוא גם את הספרים
M morani871 New member 24/7/10 #11 ../images/Emo45.gif ולפי מה שהבנתי מויקפדיה הספרים והסדרה שונים לגמרי רק הנושא המרכזי אותו דבר, אבל בכל מקרה אני רוצה לקרוא את הספרים.
../images/Emo45.gif ולפי מה שהבנתי מויקפדיה הספרים והסדרה שונים לגמרי רק הנושא המרכזי אותו דבר, אבל בכל מקרה אני רוצה לקרוא את הספרים.
ד דנדוש 3 New member 25/7/10 #13 ../images/Emo115.gif../images/Emo203.gifואת שמות הספרים את יודעת? כולם ולפי הסדר..
M morani871 New member 25/7/10 #14 אמממ.. אני מעתיקה מה שכתוב בוויקפדיה: The Awakening The Struggle The Fury The Dark Reunion The Return: Nightfall The Return: Shadow Souls The Return: Midnight - עדיין לא יצא מתוכנן לצאת ב- 2011
אמממ.. אני מעתיקה מה שכתוב בוויקפדיה: The Awakening The Struggle The Fury The Dark Reunion The Return: Nightfall The Return: Shadow Souls The Return: Midnight - עדיין לא יצא מתוכנן לצאת ב- 2011
ד דנדוש 3 New member 23/7/10 #7 ../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif../images/Emo207.gifבקשר לסדרה: מישהו יודע מאיזו שנה המכונית שברולט של דיימון?
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif../images/Emo207.gifבקשר לסדרה: מישהו יודע מאיזו שנה המכונית שברולט של דיימון?