ברוכים הבאים לפורום לג'ניפר אניסטון

just adiki

New member
ברוכים הבאים לפורום לג'ניפר אניסטון../images/Emo24.gif

ג'ניפר אניסטון היא שחקנית טלויזיה וקולנוע אמריקאית. אניסטון נולדה ב11 בפברואר, 1969 בשם ג'ניפר לין אנסטאסקיס במחוז לוס אנג'לס שבקליפורניה וגדלה בניו יורק. שנה מילדותה היא עברה ביוון ולאחר מכן עברה להתגורר עם הוריה (ג'ון אניסטון, ננסי דוו) בניו-יורק ואח"כ ב1985 עברה משפחתה ללוס אנג'לס. בגיל 11 היא התנסתה לראשונה במשחק, בחוג הדרמטי בבית הספר של רודולף סטיינר. את ימי התיכון העבירה בבית הספר לאומנויות הבמה בניו יורק. כשהיתה בת עשרים, קיבלה את ההזדמנות להגשים את הפנטזיה ההיא, להגיע לברודווי. אניסטון קיבלה תפקיד במחזה "For Dear Life" באוף ברודווי. בשנת 1987 הצטרפה אניסטון לחברה במועדון הדרמה בבית הספר התיכון למוזיקה ואמנויות הבמה על שם Fiorello H. LaGuardia והשתתפה בהצגות אוף ברודווי. עם תום לימודיה עברה להתגורר בהוליווד. בטלוויזיה היא הופיעה לראשונה ב־1990. תחילה השתתפה בסדרת הטלוויזיה Molloy, ובסרט הטלוויזיה Camp Cucamonga, וב־Ferris Bueller, גרסה טלויזיונית לסרט הקולנוע לצעירים. בשנת 1994 קיבלה אניסטון את התפקיד של רייצ'ל גרין מהסדרה המצליחה "Friends" והשאר היסטוריה. את תפקידה של רייצ'ל גרין היא גילמה במשך כל 10 העונות עד לשנת 2004 במהלכם היא זכתה על משחקה ב"חברים" בפרס אמי (מלבד הנצחון היתה מועמדת עוד 4 פעמים עוד 3 מועמדויות ב-american comedy awards) ובגלובוס הזהב (פעם נוספת היא היתה מועמדת לניצחון) וגם זכתה ב- logie award.
זכתה גם כן ב-4 פרסים בפסטיבל תוכניות טלויזיה שנערך בשוודיה ובפרס בפסטיבל סרטים בין-לאומי שנערך בלאס וגאס. זכתה גם בפרס על השחקנית הטובה ביותר בשנת 2002 בפסטיבל הסרטים בהוליווד ובשנת 2007 גם נבחרה ע"י הקהל לשחקנית הקומדיה הטובה ביותר בו כבר היה לה רצף ניצחונות בשנת 2001-2004. אניסטון נבחרה גם לחביבת הנוער בשנת 2002 ו-2004 על תפקידה ב"חברים" בשנת 2003 על התפקיד הראשי בסרט "בחורה טובה" ובשנת 2006 נבחרה ע"י הנוער לשחקנית הטובה ביותר על משחקה ב"הצד שלו הצד שלה" . זכתה בנוסף גם על הסרט "חדר 10" אותו היא ביימה כחלק מפרוייקט קידום נשים. והיתה מועמדת במהלך השנים לעוד פרסים נוספים. ג'ניפר אניסטון שחקה במספר סרטים שזכו להצלחה גדולה: 2001- רוק סטאר 2002 - בחורה טובה 2003 - ברוס הגדול מכולם 2004 - ואז הגיעה פולי 2005 - מחיר הבגידה 2005 - השמועה אומרת ש... 2006 - חברות עם כסף 2006 - הצד שלו הצד שלה ג'ניפר אניסטון היא שחקנית מאוד מצליחה והתארים שהיא קיבלה מוכיחים זאת. אנחנו מקוות כי תהנו בפורום וכל שנותר לנו לאחל הוא גלישה נעימה
עדי וקרן

linoy7

New member
ג'ניפר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

עדי וקרן, בהצלחה!
שיהיה בהצלחה

linoy7

New member
למה כתבתי פעמיים בהצלחה?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

כנראה מהתרגשות
אולי התכוונתי למזל טוב?
טוב, הגיע הזמן שאני אפסיק

sapiri5

New member
אעעע דידיייי../images/Emo9.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אמממ אני נקראת חדשה
חחח אם כן אז היי לכולם אני ספיר

drnaji

New member
מברוק לבחורה הכי מקסימה שבעולם ../images/Emo24.gif

עדי כפרות
אני בטוח שתהנלי את הפורום הזה ברצינות ובהצלחה! שיהיה לך בכיפ
נ.ב אני לא שייך לפורום אבל הייתי חייב לברך את אשתי

TheIs258

New member
אממ.. להצטרף?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחח טוב ננסה קצת

TheIs258

New member
אהה ובהצלחה לכם../images/Emo24.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

danduni

New member
ג'ניפר ../images/Emo99.gif עדיקי ../images/Emo99.gif קרן ../images/Emo99.gif

(קרן, אני חייב להיות מאוהב בך, אחרת זה לא מסתדר
) בכל מקרה, קודם כל היה נורא נחמד לקרוא ולהשכיל!
ג'ניפר אניסטון היא שחקנית שאני מאוד מאוד אוהב - תמיד אני נקרע ממנה ב"חסרים" וגם בסרטים היפים שלה (תודה על השמות, לא ראיתי את כולם, אז אוריד את השאר.. אני חייב לראות!
). הו, היא זכתה בשבדיה? כמה סמלי ונחמד!
מזכיר לי איך היו שמועות שהיא תנחה את האירוויזיון באתונה 2006 (זה היה יכול להיות כזה אההההההההההה
) אני רוצה לאחל המון המון בהצלחה למנהלות הפורום המקסימות - ויהיה נורא כייף לכתוב פה ולהיות פעיל!
ונעשה מרתון "חברים" במפגשי פורום
אז אני מכניס את הפורום למועדפיי כמובן, ואנחנו עוד נשתמע (או לפחות המקלדות שלנו
) |איום|.

danduni

New member
והם באמת חסרים! ../images/Emo3.gif

טוב, כאן אני אפסיק להגיב לעצמי. זו כנראה השעה

redsnowhite

New member
בהצלחה ומזל טובב../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo180.gif

ג'ן היא שחקנית מקסימה, מתוקה ויפהפייה
! ממש בהצלחה לכם עם הפורום