ברוכים הבאים לפורום מייקל ג´קסון!

mjjman

New member
ברוכים הבאים לפורום מייקל ג´קסון!

ברוכים הבאים לפורום מייקל ג’קסון! קשה לחשוב על אמן פופ שהצליח להישאר בזירת העשייה זמן כה רב כמו מייקל ג’קסון. תחשבו עליו כל שתרצו, אך איך שלא מסתכלים על זה – מדובר באמן ענק. במהלך כל הקריירה שלו, הוא עסק כמעט בכל מישור אפשרי בתחום, ונגע כמעט בכל הז’אנרים הפופולאריים באשר הם: בשנות ה-70 הוא ואחיו יצרו דיסקו ופאנק משובח, שכבש את לבבם של מיליונים ברחבי העולם. בשנות ה-80 הוא הגדיר מחדש את הפופ (לא מעט בזכות Quincy Jones, המפיק האגדי), המציא בפועל (כן כן, ממש כך) את תרבות הוידאו-קליפים וה-MTV, ויצר מוסיקת רוק, Soul ו-Rhythm & Blues משובחת. בשנות ה-90 הוא ביסס את מעמדו בעודו מאמץ לחיקו את הראפ וה-Industrial Funk, תוך יצירת סגנון מוסיקלי חדש וייחודי משל עצמו, שמאפיין כל כך את יצירותיו עד היום. למעשה, לא יהיה זה מוגזם לומר, שכמעט ואי אפשר להצביע על מוסיקת פופ עכשווית, שאיננה מושפעת בצורה כזו או אחרת מיצירות העבר של מייקל ג’קסון. זו איננה קלישאה, מדובר במציאות - הוא עשה כבר הכל וחף מכל חובת הוכחה באשר היא. לדעתי ולדעת רבים, במובנים רבים, הוא עדיין, ללא עוררין, ``מלך הפופ``. הפורום הזה, על רבדיו, נועד בראש ובראשונה לכם – מעריציו וחובבי המוסיקה של האיש והאגדה. באמצעות הפורום תוכלו לתקשר ולנהל דיון פורה ופרודקטיבי ביניכם. יש לכם שאלה שמציקה לכם? זהו המקום! יש לכם חוויה שאתם רוצים לשתף בה אנשים? זה המקום! כולי תקווה שבעזרת הפורום הזה (שניחן, כפי שבוודאי תשימו לב, בממשק נוח במיוחד, שמקנה חוויית כתיבה נדירה ברשת) ירקמו קשרים בין אנשים שונים, אשר להם אותו מכנה משותף. ראוי לציין, ששעריו של הפורום פתוחים לרווחה גם לאנשים שאינם נמנים על תומכיו של ג’קסון, אשר חפצים לשאול שאלות או לנהל דיונים רלוונטיים. הערה: כמקובל, הודעות נבזיות, חסרות תכלית, ימחקו מהפורום. אז בבקשה – בלי שטויות. המשך גלישה נעימה! - דודי, מנהל הפורום

sherly

New member
../images/Emo9.gif כל הכבוד דודי!! ../images/Emo9.gif

אהלן דודי!D-: הגיע הזמן שמישהו יחשוב על הקמת פורום למעריצים של מייקל בארץ! הפתיח היה מרגש. הדרך בה סיפרת עליו. לא הייתי יכולה לנסח זאת בצורה יותר טובה. באמת כל הכבוד. אני אוהבת את הפורום, ואני מעריכה את העבודה הקשה שהשקעת. רציתי לשאול אם תוכל לספר על עצמך מעט. מאיפה אתה,בן כמה תחביבים. (שום דבר אישי מידי) אם פגשת אותו פעם?! כמה זמן אתה מעריץ את מייקל? ואם אתה בא לצאט?? מה הכינוי שלך? אני לא חושבת שצריך לתת הוכחות על חפותו מנושא ההטרדות המיניות, מי שמאמין בו ומנסה להכיר אותו, מעל היותו אמן גדול, לראות את הבן אדם. לא ניתן להאמין שיש טיפת רישעות, הוא פשוט לא יכול לפגוע בזבוב במופע "היסטורי" שהיה בגרמניה. הוא הפסיק לכמה רגעים את ההופעה וקרא לאחד מעובדי הבמה על מנת שיקח חרק שהיה על ריצפת הבמה, כדי שלא ידרוך עליו בטעות. מאז אני לא הורגת שום
!!
ביי

mjjman

New member
ובכן...

תודה על המילים החמות...
אני באופן אישי, מאמין שהוא חף מכל אשמה בעניין הזה, אגב. עם זאת, אני מעדיף שלא להכנס לנושא הזה כל פעם מחדש. פשוט חבל על המאמצים, את יודעת.

למעלה