ברוכים הבאים לפורום קריסטלים ואבני חן

ברוכים הבאים לפורום קריסטלים ואבני חן ../images/Emo140.gif

שלום לכולם, אני מתרגשת מאוד לפתוח את השירשור הראשון שלי כאן בתור מנהלת פורום קריסטלים ואבני חן. תחום הקריסטלים ואבני החן קרוב לליבי כבר שנים רבות, ומאז שאני זוכרת את עצמי הקריסטלים היו שם. בשנה האחרונה התמקצעתי בתחום וכיום אני מטפלת בהילינג קריסטלי. אני רואה בקריסטלים כידידים ותיקים לדרך אותה עושה האנושות וכל אחד מאיתנו בנפרד וכולנו יחד כקהילה. ולכן אני רואה בחשיבות הפורום הזה, כמקדם את היכולות שלנו להעזר בקריסטלים לקידום מטרות אור , בריאות ,רווחה ושפע. הפורום מיועד לכל מי שתחום הקריסטלים ואבני החן קרוב לליבו. הן לאנשים אשר יש להם שאלות בנוגע לקריסטלים והן לקהילה אשר עוסקת בקריסטלים (מטפלים, צורפים, יבואנים וכו'...) כמובן שכללי הפורומים של תפוז תקפים גם בפורום הזה - הודעות מסחריות מכל סוג יוכנסו ללוחות, קישורים וכדומה לפי הנושא. כמו כן הפניה לגולשים צריכה להיות מכבדת ומכבדת אחד את דעותיו של השני. יש לי רעיונות רבים לגבי פיתוח הפורום , והגברת הפעילות בו. אשמח אם נהיה יחד שותפים לתהליך הנפלא הזה. ענת

בהצלחה ענת ../images/Emo140.gif

אני מתעניינת מאד בקריסטלים ובאבני חן. הם מדברים לליבי בחומר וברוח. אשמח לראות כאן פורום פורה ולקחת בו חלק. אורנה (ממודיעין גם כן
)

ענת היקרה, שיהיה מזל טוב והמון בהצלחה ../images/Emo20.gif

ניהול פורום הנותן ידע הוא עיסוק מאד מספק ומעשיר גם את המבקרים וגם את מנהל הפורום. כל הכבוד לך על היוזמות החדשות, זה מבורך. וכמובן - אשמח לעזור. מברכת אותך מכל הלב, מיכל ביאל-ויסלברג

im1949

New member
ברכות לענת

לענת ברכות והצלחות בפורום מלא תקווה שתהיי לנו לעזר ממני איציק

למעלה