ברוכים הבאים לפורום רוק ישראלי ***** סתם ניסיון!!! *****
ר רוק תוצרת כחול לבן New member 3/9/02 #1 ברוכים הבאים לפורום רוק ישראלי../images/Emo104.gif ***** סתם ניסיון!!! *****
א אושר מ New member 4/9/02 #2 סתם נסיון זאת אומרת שתמחקו?../images/Emo65.gif בהצלחה ענקית גל ודודי . הא גל!! .
א איז New member 6/9/02 #9 יו! יש לנו את אותה חתימה! ../images/Emo163.gif מזל טוב על הפורום , באמת זה היה נדרש שייפתח כאן פורום לנושא החשוב הזה. המון בהצלחה! אני מקווה להשתתף כאן... איז.
יו! יש לנו את אותה חתימה! ../images/Emo163.gif מזל טוב על הפורום , באמת זה היה נדרש שייפתח כאן פורום לנושא החשוב הזה. המון בהצלחה! אני מקווה להשתתף כאן... איז.
C casperit New member 5/9/02 #6 מזל"ט על הפורום! נראה שזה יהיה פורום מגניב למרות שהטעם שלי במוזיקה ישראלית נורא אממ צר בינתים אבל בטח בזכות הפורום הזה הוא... יגדל... אממ השם שלי כמו שכתוב בעצם בחתימה שלי, טוב זה כתוב בחתימה אז תבינו לבד טוב אז מזל"ט! יעל-קספרית
מזל"ט על הפורום! נראה שזה יהיה פורום מגניב למרות שהטעם שלי במוזיקה ישראלית נורא אממ צר בינתים אבל בטח בזכות הפורום הזה הוא... יגדל... אממ השם שלי כמו שכתוב בעצם בחתימה שלי, טוב זה כתוב בחתימה אז תבינו לבד טוב אז מזל"ט! יעל-קספרית
L La Gamba New member 5/9/02 #7 הי, אני סתם כאן כדי להגיד אחר כך שהייתי פה. למישהו כאן יש את השיר החדר האינטימי שלי?
R rainbowgirl New member 6/9/02 #8 עה../images/Emo70.gifסופ סופ פורומ לרוק ישראלי../images/Emo70.gif גמ הלהקות של רוק ישראלי שאני שומעת המ לא ממש הרבה... אבל בהצלחה בפורומ לי יש את השיר החדר האינטימי שלי
עה../images/Emo70.gifסופ סופ פורומ לרוק ישראלי../images/Emo70.gif גמ הלהקות של רוק ישראלי שאני שומעת המ לא ממש הרבה... אבל בהצלחה בפורומ לי יש את השיר החדר האינטימי שלי