ברוכים הבאים לפורום רשתות חברתיות!

Nimrod H

New member
ברוכים הבאים לפורום רשתות חברתיות!

שלום גולשים וגולשות, ברוכים הבאים לפורום הראשון מסוגו בארץ, פורום רשתות חברתיות שעניינו, בטח כבר ניחשתם, רשתות חברתיות! מנהלים את הפורום עבדכם הנאמן, מנהל הקומונות והאלבומים בתפוז, בלוגר, צלם ויצרן תוכן קומפולסיבי ודבורית שרגל, הלא היא העורכת הראשית של תפוז, בלוגרית ידועה, עיתונאית ואישה בישראל! בפורום נדבר על רשתות חברתיות בישראל ובעולם, נתווכח על הפייסבוק, אני כמובן אטען שזה משעמם וסתמי, נארח מקצוענים מהתחום, נביא מאמרים, סקירות וחוות דעת על עתיד האינטרנט בעידן המינגלינג ובקיצור, נהיה כאן, עם היד על הדופק, בשביל לבחון ללמוד ולדבר מקרוב על הקורות וההתרחשויות בתחום הכי חם של האינטרנט היום, כך לפחות טוענים חלק מאיתנו. אז ברוכים הבאים, יריית הפתיחה זה עתה נורתה, בואו בהמוניכם ובלו בנעימים!! נמרוד.

Nimrod H

New member
א-פוסט מ-אמם!

גמלי יש! אני אשים קישור. הרי כתבתי על קישוריות לא? זה ועוד איך קשור!

Purple Mushroom

New member
ברוכים הנמצאים והמקימים,מזל טוב לפורום האלף..

תשע מאות ומשהו בתפוז
. באתי מהבלוג של דבורית. הטענה שלי על רשתות חברתיות שגם פורום יכול להוות כרשת חברתית (בפורמט אחר) , כך שהפורום הזה הוא כמעיין פורום של פורומים בעיני (אך בטח טועה בקצת). בקשר לפייסבוק , גם אני פתחתי כרטיס . אבל כדבר ממכר , כיום , אין לי זמן ומשאבים להשקיע בזה,וגם לא רוצה, נעול עדיין בזמני החופשי על כמות רבה של קהילות כאן בתפוז(ובלוגים)
. בקשר לפייסבוק 2, אני מודע לתופעה, ורק הערב בדרך הביתה (אני גר ממש במרכז תל אביב) שמעתי מישהי ברחוב אומרת משפט עם המילה פייסבוק בתוכו כמו " ראיתי את ההוא בפייסבוק" . ברוכים הבאים בקיצור
(אני מאחר למסיבה כלשהי שקשורה לפורום מסוים
)

xslf

New member
בקשר לפייסבוק

נראה לי שהוא כבר מיינסטרים. לאמא שלי יש שם חשבון. ואתמול, בזמן שחיכנו שישיבה תתחיל, אחד המשתתפים (מכור כבד לפייסבוק) הכריז שאמא שלו בדיוק ביקשה ממנו חברות... אין ספק, אפקט העדר הישראלי עובד שעות נוספות. השאלה הנשאלת היא, עוד X שנים, כמה ישראלים עוד יהיו שם? או שזה יהיה אתר רפאים כמו חבר'ה?

Nimrod H

New member
תעשה חיים במסיבה :~)

אהלן פרפל! ברוך הבא והנמצא! אני די מסכים איתך שרשת חברתית זה שם כללי מאוד לכל מיני אפליקציות שמאפשרות אינטראקציה בין גולשים ובכללן גם פורום, כל פורום הוא בעצם קהילה. לדעתי אם יש משהו שהופך פורום או אתר "רגיל" לרשת חברתית זה רשימת "החברים" - וככל שאפשר לעשות איתה יותר ככה הסוציאליזציה מתאפשרת ביתר קלות והפונקציה החברתית של הרשת מתקיימת באופן אופטימלי. בקיצ, קחו כל אתר, תוסיפו לו פונקציה של הוספת חברים והצגתם והרי לכם רשת חברתית מופלאה! אה?

ishkubina

New member
בהצלחה

וברכה לדיונים מעניינים ומפתחים. נמרוד - מנהל הפורום הזה? כבר לא כוכב בקפה? גיוס של וולוט?

Nimrod H

New member
נמרוד

מנהל את תחום הקומונות והאלבומים של תפוז במשרה מלאה בעודו מנסה לשמור על מעמדו ככוכב בקפה ומאבד גובה במהירות. גיוס של וולווט? כן, אפשר להגיד, אבל לא ממש השארתי לה ברירה :~)

yubash

New member
מה, אני כאילו אשכרה טובל בהיסטוריה?

להיות מהראשונים בפורום חדש זה מלבב - אבל גם מאכזב....

למעלה