ברוכים הבאים לפורום ש.ש
A A t z a New member 20/11/07 #2 אוימאיגאד,איך לא סיפרת לי?!../images/Emo80.gif תתחדשי !!!!! שלומי שבן אני נשארת כאן!
S Shir FGS New member 20/11/07 #3 איך זה הגיוני שמנהל בפורום הוא לא מנהל הקומונה?? זה לא עובד ככה, לא?
M MikMercury New member 20/11/07 #4 ../images/Emo24.gif יפה יפה.. הכיצד? אמרו שרק כשהקומונה תהיה פעילה יותר יוכל להפתח פורום. עשיתי מה שיכולתי כדי לעורר אותה קצת אבל לא חשבתי שזה מספיק.. בכל מקרה, מאד משמח
../images/Emo24.gif יפה יפה.. הכיצד? אמרו שרק כשהקומונה תהיה פעילה יותר יוכל להפתח פורום. עשיתי מה שיכולתי כדי לעורר אותה קצת אבל לא חשבתי שזה מספיק.. בכל מקרה, מאד משמח
U uk14 New member 20/11/07 #6 תודה רבה...עשית אותי מאושר סוף סוף....זה עצוב שרק עכשיו נפתח אבל מצוין שסוף סוך מישהו עשה משהו.. נקווה שיהיה יותר ער מהקומונה...
תודה רבה...עשית אותי מאושר סוף סוף....זה עצוב שרק עכשיו נפתח אבל מצוין שסוף סוך מישהו עשה משהו.. נקווה שיהיה יותר ער מהקומונה...
I IkMfNiY New member 23/11/07 #17 לא ש"ש, ש"ש זה שנת שירות! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif ואיזה כיף נו, נעם הבא :X [סתם, לא, תפוז לא אוהבים אותי] יעל
לא ש"ש, ש"ש זה שנת שירות! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif ואיזה כיף נו, נעם הבא :X [סתם, לא, תפוז לא אוהבים אותי] יעל