בלאגן שלם במציאת הפורומים
שיח סלימאן Well-known member מנהל 15/7/20 #4 נכתב ע"י ב ר ז י ל י: שבוע טוב אני ניהלתי עד כה פורום זה במתכונת הקודמת אפשר קצת הסברים מה קורה כאן ומה עומד לקרות ? תודה מראש לחץ כדי להרחיב... הפעם האחרונה שמישהו היה מסוגל לענות על שאלות כאלה הייתה בתקופת הנביאים במקרא. אם יש שאלות יותר ספציפיות אולי אפשר לענות (למשל שאלות שקשורות לארגון הפורום).
נכתב ע"י ב ר ז י ל י: שבוע טוב אני ניהלתי עד כה פורום זה במתכונת הקודמת אפשר קצת הסברים מה קורה כאן ומה עומד לקרות ? תודה מראש לחץ כדי להרחיב... הפעם האחרונה שמישהו היה מסוגל לענות על שאלות כאלה הייתה בתקופת הנביאים במקרא. אם יש שאלות יותר ספציפיות אולי אפשר לענות (למשל שאלות שקשורות לארגון הפורום).
ב ב ר ז י ל י Active member מנהל 16/7/20 #5 נכתב ע"י יוסי זיו1: בלאגן שלם במציאת הפורומים [/QUOTE אני מקווה שזה יסתדר בטרם תפקע סבלנות המחפשים אותו לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י יוסי זיו1: בלאגן שלם במציאת הפורומים [/QUOTE אני מקווה שזה יסתדר בטרם תפקע סבלנות המחפשים אותו לחץ כדי להרחיב...
Admin Administrator מנהל 4/6/20 #1 .ברוכים הבאים לפורום תפוז החדש, בימים אלה ממש אנחנו עובדים על העברת המידע מהמערכות הישנות לפורום תפוז החדש ובמקביל בונים את האתר הזה. אתם מוזמנים להיות הראשונים לחנוך את פורום ולפתוח פה דיונים בתחום. בברכה, תפוז.
.ברוכים הבאים לפורום תפוז החדש, בימים אלה ממש אנחנו עובדים על העברת המידע מהמערכות הישנות לפורום תפוז החדש ובמקביל בונים את האתר הזה. אתם מוזמנים להיות הראשונים לחנוך את פורום ולפתוח פה דיונים בתחום. בברכה, תפוז.
ב ב ר ז י ל י Active member מנהל 5/7/20 #2 שבוע טוב אני ניהלתי עד כה פורום זה במתכונת הקודמת אפשר קצת הסברים מה קורה כאן ומה עומד לקרות ? תודה מראש
שבוע טוב אני ניהלתי עד כה פורום זה במתכונת הקודמת אפשר קצת הסברים מה קורה כאן ומה עומד לקרות ? תודה מראש